ΒριλήσσιαΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Βριλησσίων: Έκοψε πίτα μετά από τρία χρόνια (pics)

Την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» του πάρκου Μ.Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ) πραγματοποιήθηκε, μετά από τρία χρόνια λόγω των περιορισμών της πανδημίας, η κοπή της Πίτας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Βριλησσίων με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου και των δημοτικών παρατάξεων και των Συλλόγων Γονέων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης η Πρόεδρος Βασιλείου παρουσίασε τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από την εκλογή του Δ.Σ. τον Μάιο του 2022, αλλά και τις μελλοντικές διεκδικήσεις της Ένωσης.

Από τις δράσεις ξεχωρίζουν η επανασύσταση των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των Συλλόγων γονέων-μελών της Ένωσης στη μετά-COVID εποχή και η καταγραφή του συνόλου των αναγκών των σχολικών μονάδων, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και η σχετική ενημέρωση της Δημοτικής αρχής με ανοιχτή επιστολή, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων και κάλυψη των αναγκών σε συνεχή διάλογο με τους αρμόδιους.

Στις διεκδικήσεις της Ένωσης παραμένει το πάγιο αίτημα για τη δημιουργία του 3ου Λυκείου.

Καλή χρονιά με υγεία και καλή ολοκλήρωση της σχολικής περιόδου 2022-2023 με πρόοδο, γνώση και δημιουργικότητα για μικρούς και μεγάλους…”, ευχήθηκε o Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ψηφιακών Εφαρμογών Αλέξης Μαυραγάνης, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Show More

Related Articles

Back to top button