Αυτοδιοικητικές εκλογέςΧαλάνδρι

Άδωνις: Βάψτε το Χαλάνδρι μπλε αλλιώς θα τιμωρηθείτε!

Την απάντηση πρέπει να τη δώσει ο κόσμος του Χαλανδρίου!

Ωμός εκβιασμός των κατοίκων του Χαλανδρίου από τον Άδωνι Γεωργιάδη που τους απειλεί ότι εάν εκλέξουν τον Σίμο Ρούσσο θα τιμωρηθούν και θα χάσουν τα κονδύλια από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Απροκάλυπτα και αλαζονικά ο Αδωνις Γεωργιάδης απειλεί ότι θα στερήσει από τον Δήμο, άρα και τους Χαλανδραίους, ζωτικούς πόρους που δικαιούνται αν δεν ψηφίσουν την Κρίστη Αγαπητού.

Για τον Αδωνι Γεωργιάδη σημασία έχει το κομματικό συμφέρον και αυτό θεωρεί ότι του δίνει το δικαίωμα να εκβιάσει, αγνοώντας το γεγονός ότι το 42,8% των κατοίκων ψήφισε τον κ. Ρούσσο, δικαιώνοντας το έργο του.

Η ξεκάθαρη αυτή απειλή προσβάλλει κάθε πολίτη του Χαλανδρίου που ψηφίζει την Κυριακή, ελεύθερα και δημοκρατικά για το νέο Δήμαρχο. Και πρέπει να λάβει την ανάλογη απάντηση. Έχουμε δημοκρατία; ΄Ή όχι; Ζούμε στο 2023 ή στο 1967; Ζούμε στην Ελλάδα ή στην Ουγγαρία;

Περιμένουμε και την κα Αγαπητού να μας πει εάν αποδέχεται αυτόν τον θρασύτατο εκβιασμό για τους ψηφοφόρους του Χαλανδρίου. Απειλεί κι εκείνη τους πολίτες; Συμφωνεί με τον κομματικό υποστηρικτή της ότι οι Χαλανδραίοι ή θα συνετιστούν ή θα τιμωρηθούν;

Show More

Related Articles

Back to top button