ΒριλήσσιαΔήμοιΕιδήσεις

Άγνωστοι βανδάλισαν το θέατρο Νταμάρι στα Βριλήσσια!

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται - ο Δήμος θα αποκαταστήσει τις ζημιές

Έντονο προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες στο Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Άνω Βριλήσσια μετά το καταστροφικό πέρασμα αγνώστων, οι οποίοι προκάλεσαν μεγάλες ζημιές, τόσο στα καμαρίνια των καλλιτεχνών, όσο και στις κερκίδες του θεάτρου.
Οι καταστροφές εστιάζονται κυρίως στο βαγόνι, χώρος που χρησιμοποιείται από τους ηθοποιούς ως καμαρίνι, από το οποίο ξηλώθηκαν όλα τα παράθυρα και οι ηλεκτρολογικές και κλιματιστικές εγκαταστάσεις. Επίσης εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν στις τουαλέτες και στα καθίσματα του θεάτρου.
Στο θέατρο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα  Αθηνών κ. Λουκία Κεφαλογιάννη , ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάνης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κ. Ιωάννα Κυρίτση.
Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Βριλησσίων, ενώ η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κ. Ιωάννα Κυρίτση υπέβαλε μήνυση κατ΄ αγνώστων και για κλοπή, γιατί εκτός από τις ζημιές σημειώθηκαν και κλοπές αντικειμένων που ήταν αποθηκευμένα στο βαγόνι.
Η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει άμεσα σε εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, αλλά και στη λήψη επιπρόσθετων μέτρων,  ώστε το Θέατρο να είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό τέλη Αυγούστου όπου τοποθετείται χρονικά η έναρξη του 31ου Φεστιβάλ.
Show More

Related Articles

Back to top button