ΒριλήσσιαΔήμοιΕιδήσεις

Γ. Πισιμίσης: “Ναι” στο “Πράσινο Σημείο” και μετά… “Όχι”

Την αντίθεση της εκφράζει ξαφνικά η δημοτική παράταξη Νέα Πνοή με επικεφαλής τον Γιάννη Πισιμίση για τη δημιουργία “Πράσινου Σημείου” στο χώρο της εισόδου των Άνω Βριλησσίων, αφού την είχε υπερψηφίσει… το 2015, μαζί με το Τοπικό Σχέδιο στο όποιο περιλαμβάνεται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της “Νέας Πνοής”:
“Οι σχεδιασμοί της Δημοτικής Αρχής για δημιουργία “Πράσινου Σημείου” στον χώρο της εισόδου των Άνω Βριλησσίων μας βρίσκουν πλήρως αντίθετους.
Ο πολύτιμος αυτός χώρος των 2 στρεμμάτων δεν επιτρέπεται να υποβαθμιστεί με αυτόν τον τρόπο. Η ίδια η κοινή λογική υπαγορεύει ότι ένα τέτοιο προνομιακό σημείο, ιδιοκτησίας του Δήμου Βριλησσίων, δεν μπορεί ποτέ να αποκτήσει χρήσεις διαχείρισης αποβλήτων. Ο χώρος πρέπει επιτέλους να αξιοποιηθεί στην κατεύθυνση της δημιουργίας πάρκου, παιδότοπου και χώρου αναψυχής.
Επιμένουμε στην πρότασή μας για την αξιοποίηση του χώρου και τη λειτουργική σύνδεσή του με το πάρκο της Ναυτικής Βάσης, μια πρόταση που καταθέσαμε προγραμματικά το 2019 ενώπιον των συμπολιτών μας και η οποία λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της τις ανάγκες των Άνω Βριλησσίων και συνολικά της πόλης μας για ελεύθερους δημόσιους χώρους”
Show More

Related Articles

Back to top button