Χαλάνδρι

Σ. Ρούσσος: “Απαράδεκτες μεθοδεύσεις για τη Βίλα Κεφαλληνού”

Κάλεσμα παρατάξεων σε κοινή συνάντηση για εξεύρεση λύσης

Με αφορμή τις  καταγγελίες περί εγκατάλειψης και απαξίωσης του ακινητου Κεφαλληνού  από την Δημοτική Αρχή Ρούσσου , ο Δήμαρχος Χαλανδρίου με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα αναφέρει πως “ η προστασία της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της πόλης μας είναι πολύ σοβαρό για να χρησιμοποιείται ως σημαία ευκαιρίας προεκλογικού αγώνα” και καλεί σήμερα Τρίτη τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σε κοινή σύσκεψη προκειμένου “να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή, κοινά συμφωνημένη λύση”.

Πιο αναλυτικά :

“Επειδή το ζήτημα της προστασίας της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της πόλης μας είναι πολύ σοβαρό για να χρησιμοποιείται ώς σημαία ευκαιρίας προεκλογικού αγώνα,θα αποφύγω να σχολιάσω τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις και τα δημοσιεύματα ορισμένων γύρω από το ακίνητο Κεφαλληνού.

Με την απρόσκλητη παρουσία μου στην εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού οι παρατάξεις του κ.Νταβία, του κ, Θωμά και της Πρωτοβουλίας Πολιτών, ήθελα να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η διοίκηση του δήμου θα κάνει όλες τις ενέργειες που μπορεί, προκειμένου να διαφυλαχθεί και να περάσει στην ιδιοκτησία του δήμου, το ακίνητο.

Γι’ αυτόν τον σκοπό καλούνται οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σε κοινή σύσκεψη αύριο Τρίτη προκειμένου να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή, κοινά συμφωνημένη λύση”.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σίμος Ρούσσος αναφέρει:

Υ.Γ. ” Επειδή σε αυτή την πόλη όλοι γνωριζόμαστε, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι σε αντίστοιχη περίπτωση,το 2005, όταν η Αντίσταση ξεκινούσε την καμπάνια για την σωτηρία του εργοστασίου Δουζένη,καλέσαμε στην εναρκτήρια συγκέντρωση τόσο τον δήμαρχο κ Γ Ζαφειρόπουλου,τον πρώην δήμαρχο κ Κ.Παττακό και τον πρόωρα χαμένο Γ. Γυφτόπουλο.

Βλέπετε,παρά τις μεγάλες μας διαφωνίες ,πιστεύαμε πάντα ότι η προστασία της ιστορίας της πόλης είναι υπόθεση όλων και δεν προσφέρεται για μικρο παραταξιακές συγκρούσεις.

Παραθέτω και τις σχετικές φωτογραφίες – Κ.Παττακός, Γ. Γυφτόπουλος μαζί μου στην πρώτη γραμμή των καλεσμένων. Δεύτερος αριστερά ο Γιάννης Μπανιάς, που τιμούσε με την παρουσία του κάθε μας προσπάθεια”.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close