Γέρακας-Παλλήνη

Συναυλία-Αφιέρωμα στην Εθνική Επέτειο 25ης Μαρτίου 1821

Συμμετοχή της χορωδίας της Δ.Κ. Μελισσίων

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σωματείο Κηφισιάς «ΜΟΥΣΗΓΕΤΗΣ», Συναυλία-Αφιέρωμα στην Εθνική Επέτειο 25ης Μαρτίου 1821 με την συμμετοχή έξι (6) Χορωδιών.

Μεταξύ των χορωδιών συμμετείχε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Χορωδία Βορείων Προαστείων «ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ» της Δ.Κ. Μελισσίων.


Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης άνοιξε με τον χαιρετισμό του την εκδήλωση και έκανε την απονομή των βραβείων μαζί με τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων & Κέντρων της UNESCO για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννη Μαρωνίτη, στην 1η Χορωδία Μοσχάτου – Ταύρου που ξεκίνησε το Μουσικό Αφιέρωμα και παρουσίασε αρχαιοελληνικά ακούσματα.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου «Λαλητάδων» κο Βασίλειο Ζευγώλη για την πρωτοβουλία της συμμετοχής της χορωδίας του Συλλόγου, στον Μαέστρο της χορωδίας κο Γεώργιο Παζαΐτη για την άριστη προετοιμασία της χορωδίας και στα μέλη της χορωδίας για την άριστη παρουσία τους στο Μουσικό Αφιέρωμα.

Τον Δήμαρχο συνόδευσε στην εκδήλωση, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού. Στην Χορωδία των «ΛΑΛΗΤΑΔΩΝ» συμμετείχαν ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Κάζος και το μέλος Δ.Σ. του Ο.Π.ΑΘ. κ. Δημήτρης Τζαμτζής.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close