Χαλάνδρι

Σίμος Ρούσσος : “Αλλαγή στόλου στην καθαριότητα”

Ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται ο στόλος καθαριότητας στο Χαλάνδρι με προμήθεια νέων κάδων και νέων υπερσύγχρονων οχημάτων, μετά από πολλά χρόνια.

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος αναφέρει χαρακτηριστικά: 

” Ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες η τοποθέτηση 890 νέων κάδων απορριμμάτων στην περιοχή του Πατήματος και της Τούφας. Πρόκειται για την τρίτη, κατά σειρά προμήθεια νέων κάδων προκειμένου να αντικατασταθούν οι κάδοι 20ετίας που μέχρι τώρα εξυπηρετούσαν την συλλογή των σκουπιδιών.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση 880 κάδων στο Κάτω Χαλάνδρι το 2015 και 905 κάδων στην περιοχή του Συνοικισμού και του Πολυδρόσου το 2017, 900 κίτρινων κάδων για χαρτί το 2017 και 600 νέων μπλε κάδων ανακύκλωσης επίσης το 2017.
Σε αντίθεση με την ανυπαρξία επενδύσεων στην καθαριότητα τα χρόνια πριν το 2014, η νέα διοίκηση του δήμου προχώρησε στην αγορά σημαντικού εξοπλισμού.

Τα 8 νέα απορριμματοφόρα, τα τρία ημιφορτηγά, ο αυτοκινούμενος τράκτορας, ο συρόμενος κλαδοσπάστης και τα άλλα μηχανήματα έργου που αγοράστηκαν τα τελευταία 4 χρόνια, διασφαλίζουν ότι θα υπάρχουν πλέον τα κατάλληλα μέσα για την βελτίωση της υπηρεσίας καθαριότητας”.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close