Γέρακας-Παλλήνη-old

Πρόσκληση για συμμετοχή στη χορωδία Πεντέλης

Ενώνουμε τις φωνές για ένα μαγικό μουσικό ταξίδι

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης της Δ.Κ. Πεντέλης στο πλαίσιο των δράσεων του ΚΑΠΗ με πρόεδρο τον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Ζώη, σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο τμήμα που αφορά τη δημιουργία χορωδίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Με συνεχή αναζήτηση καινοτόμων προγραμμάτων που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των πολιτών μας, είναι χρέος μας, οι δράσεις του Κέντρου μας, να μας χαρίζουν ζεστασιά, αγκαλιάζοντας την κάθε προσωπικότητα των μελών μας.

Διδάσκαλος στο έργο αυτό έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να είναι ο κ. Γεώργιος Ζιάκας, μαέστρος χορωδίας, με πολύχρονη εμπειρία και αξιόλογες συνεργασίες. Αναφορικά, είναι αξιόλογο να σημειωθεί, ότι μέντορας και δάσκαλος, του κ. Ζιάκα, υπήρξε ο αείμνηστος μαέστρος και ιδρυτής της χορωδίας της Ε.Ρ.Τ., κ. Αντώνης Κοντογεωργίου, ενώ χαρακτηριστικός σταθμός στην επαγγελματική του πορεία ήταν η προσφορά της διδασκαλίας του στο Εθνικό Ωδείο.

Για όλους εσάς που οι καλλιτεχνικές ανησυχίες είναι του χαρακτήρα σας, η δράση αυτή είναι η λύση. Μια χορωδία αξιώσεων που θα ερμηνεύσει πλούσιο ρεπερτόριο, από καντάδες, λαϊκά έως την ξένη σύγχρονη μουσική. Με οδηγό έναν τόσο αξιέπαινο μαέστρο, η χορωδία μας θα ανοίξει τα φτερά της και θα γεμίσει το χρόνο και τις καρδιές σας”.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close