Γέρακας-Παλλήνη

Πεντέλη: Μεγάλη ανταπόκριση στη “Δημοτική Συμμαχία”

 Την παρασκευή 1 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συνδυασμού “Δημοτική Συμμαχία” με επικεφαλής τον Δημήτρη Στεργίου Καψάλη, Δήμαρχο Πεντέλης στο κατάμεστο κέντρο “Τέλης” στην Πεντέλη.

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του αναφέρθηκε στη διαχρονική σχέση που έχει αναπτύξει με τους δημότες τα τελευταία 22 χρόνια που διατελεί Δήμαρχος και στο αίσθημα της ευθύνης που νιώθει απέναντι στους ανθρώπους και στον τόπο, στα έργα του χτες αλλά και στην προοπτική του αύριο για τα Μελίσσια, τη Ν. Πεντέλη και την Πεντέλη. Δήλωσε παρών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, να συνεχίσει να υπηρετεί τον τόπο που αγαπά υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχουν αντίπαλοι αλλά μόνο διαφορετικοί φάκελοι ζωής που δεν αντέχουν σύγκριση και κριτική και τονίζοντας την ανάγκη μιας αξιοκρατικής επιλογής για το συμφέρον του πολίτη και του τόπου από την 1η Κυριακή των εκλογών χωρίς περιθώρια διαπλοκής και συνδιαλλαγών, με τον Δήμαρχο σε ομηρία και τον τόπο σε ακυβερνησία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών & Καθηγούμενος της Ι.Μ. Πεντέλης κ.κ. Ιωάννης Σακελλαρίου, προσωπικότητες από τον πολιτικό χώρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής διαφόρων παρατάξεων, παλαιοί αυτοδιοικητικοί και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων, επιχειρηματίες των πόλεων του Δήμου, συνεργάτες και φίλοι του Συνδυασμού, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων του Δήμου και περισσότεροι από 1200 δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close