Αυτοδιοικητικές εκλογέςΠολιτικήΔημοτικάΝέαΕιδήσεις

Με 214 υποψήφιους διεκδικεί την Περιφέρεια Αττικής ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Συνάντηση εργασίας και συντονισμού είχε χθες, Τρίτη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης, με τους υποψήφιους του συνδυασμού Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης.

Ενδεικτικό της δυναμικής της υποψηφιότητας Ιωακειμίδη ότι στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται 214 υποψήφιοι, το ανώτατο δηλαδή όριο υποψηφίων.

Πρόκειται για ενεργούς πολίτες με δυναμική παρουσία στην Αυτοδιοίκηση, τις επιστήμες, την οικολογία, την κοινωνική αλληλεγγύη, την αγορά, όπως αναφέρουν στενοί του συνεργάτες.

Τέσσερα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του team Ιωακειμίδη, όπως σημειώνουν οι συνεργάτες του:

«1. Οι υποψήφιοι του Αττικού Κύκλου έχουν πετύχει αξιοσημείωτες επιδόσεις στους χώρους στους οποίους έχουν δραστηριοποιηθεί. Οι ικανότητές τους έχουν αποδειχτεί στην πράξη. Είναι όλες και όλοι τους doers.

2. Όντας καταξιωμένοι επαγγελματικά, δεν μπαίνουν στη μάχη της Περιφέρειας για ίδιον όφελος, αλλά για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

3. Οι γνώσεις και η εμπειρία που έχουν οι υποψήφιοι αλληλοσυμπληρώνονται, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό σύνολο που μπορεί να αλλάξει την Αττική.

4. Ανήκουν σε διαφορετικούς κομματικούς και ιδεολογικούς χώρους. Ο Γιώργος Ιωακειμίδης αποδεικνύει στα πράξη τι σημαίνει υπερκομματική υποψηφιότητα και ανεξαρτησία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Σε σύντομη παρέμβασή του ο Γιώργος Ιωακειμίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι εκλογές του Οκτωβρίου είναι για να βγουν καλοί δήμαρχοι και ικανοί περιφερειάρχες. Καλός είναι όποιος θέλει και ξέρει να κάνει τη δουλειά. Δουλειά είναι να ξέρεις τι έχεις να κάνεις, και να το κάνεις. Ένας επιστρατευμένος, τελευταία στιγμή, σχεδόν με το ζόρι, υφυπουργός ούτε θέλει ούτε μπορεί να βάλει την Περιφέρεια εκεί που χρειάζεται να είναι. Την αντιλαμβάνεται ως υφυπουργός, δηλαδή σαν υφυπουργείο. Δεν ξέρει τη δουλειά. Τα κόμματα στηρίζουν, γνωμοδοτούν, δεν διορίζουν υποψήφιους. Αλλιώς τι χρειάζονται οι εκλογές; Για να έχουμε τρίτο γύρο ξεκαθαρίσματος εθνικών κομματικών λογαριασμών;»

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button