Βριλήσσια

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος Βριλησσίων

Ελπίδα για το αύριο, για τα παιδια και τις οικογένειές τους

Σε μία όμορφη ατμόσφαιρα, όπου ξεχύλιζε η αγάπη και η ευαισθησία, πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δομής του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος, στην αίθουσα Μουσών του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Βριλησσίων.

Το κέντρο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «ΚΡΙΚΟΣ», αποτελεί μονάδα δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με ειδικές ανάγκες και σκοπός του είναι η δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου, η κοινωνική ένταξη, η στήριξη της οικογένειας και η βελτίωση ποιότητας ζωής των μελών του, τα οποία φιλοξενούνται και από όμορους δήμους.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης και η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ Βούλα Αρσένη – Λάμπρου στις ομιλίες τους, ευχαρίστησαν εργαζόμενους και συμπαραστάτες της δομής Κρίκος για το τόσο σημαντικό τους έργο, ενώ ο κ. Μανιατογιάννης αναφέρθηκε στον επόμενο στόχο, αυτό της ίδρυσης στέγης αυτόνομης διαβίωσης παιδιών με αναπηρία , την οποία είναι αποφασισμένος να κάνει πράξη.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία της σύσσωμη η δημοτική αρχή, οι Αντιδήμαρχοι Σ.Χατζάρα, Αλ. Μαυραγάνης, Κ. Βαφειάδης, Κ.Πολίτης, οι Δήμαρχοι Παλλήνης-Γέρακα, κ. Θ.Ζούτσος και Πεντέλης, Δ. Στεργίου, εκπρόσωποι της ΕΕΤΑ, εκπρόσωπος της Μαργαρίτας, του Πετάγματος, της Εστίας, εκπρόσωπος του ΣΚΕΠ, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του Δ.Σ ΟΚΠΑΔΒ, εκπρόσωπος του Υπουργείου Κοινωνικής Εργασίας κ Πρόνοιας, δημοσιογράφοι, τέως δήμαρχοι κ επικεφαλής παρατάξεων, καθώς κ υποψήφιοι Δήμαρχοι, τα μέλη του Κρίκου με τις οικογένειές τους και πλήθος κόσμου.

Την όμορφη πλαισίωσε με τις υπέροχες μελωδίες της η παιδική χορωδία του μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης.

« Είναι ένας Κρίκος γερός, δυνατός
Όπως ο κύκλος απόψε αυτός
Που μας ενώνει σε νέα ζωή
Και έχει το νόμο πνοή
Ενας νόμος φωτίζει κάθε του βίου πτυχή,
Ένα γέλιο κάνει καθένα ευτυχή !…»

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close