ΚοινωνίαΠολιτικήΔημοτικάΑθλητικά

Η πόλη μας δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει άντρο ατόμων που κινούνται στο περιθώριο και την παρανομία

είπε ο Γιάννης Βούρος για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αναφερόμενος στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, κατά τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες ακροδεξιούς χούλιγκανς,  σε ανάρτησή του           ο δημαρχος Νέας Φιλαδέλφειας -Νεας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ανέφερε τα εξής :

«Η πόλη μας θα στήσει τείχος φτιαγμένο από τα οστά των προσφύγων προγόνων μας, έτσι ώστε να είναι απροσπέλαστη στις ορέξεις των νεοναζί και φασιστών που ορέγονται μέρες βαμμένες με αίμα», γράφει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βούρος τόνισε πως η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας έχει ένα δημοκρατικό παρελθόν περίπου 100 ετών από την ίδρυσή της και «έχει μάθει να δέχεται κάθε διαφορετική άποψη όπως ορίζει το Σύνταγμα της χώρας».

«Η πόλη μας δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει άντρο ατόμων που κινούνται μεταξύ περιθωρίου και παρανομίας», ενώ υπογράμμισε πως «η πόλη μας δεν δέχεται και δεν πρόκειται να δεχθεί τη λάσπη πως τάχα στις όμορφες πλατείες της στήνονται ραντεβού θανάτου από οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Βούρου

Η πόλη μας φιλοξενεί το ομορφότερο γήπεδο ποδοσφαίρου του κόσμου. Η πόλη μας έχει τον τρόπο να μετατρέπει σε γιορτή το κάθε παιχνίδι που παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές που αγωνιστικού χώρου.

Η πόλη μας είναι γνωστή για τον φιλήσυχο χαρακτήρα της και τον φιλόξενο πληθυσμό της. Η πόλη μας με ένα δημοκρατικό παρελθόν περίπου 100 ετών από την ίδρυσή της έχει μάθει να δέχεται κάθε διαφορετική άποψη όπως ορίζει το Σύνταγμα της χώρας.

Η πόλη μας δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει άντρο ατόμων που κινούνται μεταξύ περιθωρίου και παρανομίας.

Η πόλη μας συνεργάζεται με τους αρμόδιους φορείς για την διατήρηση της ήρεμης καθημερινότητας των δημοτών και την ακύρωση της όποιας διασάλευσης προκύψει από παραβατικά στοιχεία αναλαμβάνοντας το μέρος της ευθύνης που της αναλογεί. Πάντως όχι αυτό της πρόληψης και της καταστολής.

Η πόλη μας δεν δέχεται και δεν πρόκειται να δεχθεί τη λάσπη πως τάχα στις όμορφες πλατείες της στήνονται ραντεβού θανάτου από οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων.

Η πόλη μας θα στήσει τείχος φτιαγμένο από τα οστά των προσφύγων προγόνων μας έτσι ώστε να είναι απροσπέλαστη στις ορέξεις των νεοναζί και φασιστών που ορέγονται μέρες βαμμένες με αίμα.

Η πόλη της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας δεν θα γίνει πεδίο μάχης όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι “παράγοντες”να διακόψουν την εξελισσόμενη πορεία της.

Show More

Related Articles

Back to top button