ΒριλήσσιαΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

Αναβολή επειδή… δεν πρόκαμαν να διαβάσουν

Αδιάβαστοι στην κυριολεξία εμφανίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων των κ.κ Ντινόπουλου και Πισιμίση, για την έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής Διαβούλευσης, κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, ζητώντας αναβολή για κάποια… επόμενη συνεδρίαση.
Ο Δήμαρχος κ. Μανιατογιάννης αφού πρότεινε αρχικά να προχωρήσει άμεσα η έγκριση και να γίνουν οι όποιες ενδεχόμενες προτεινόμενες τροποποιήσεις στην πορεία και με τη συμμετοχή των μελών της ίδιας της Επιτροπής που αποτελείται από δημότες όλου του κοινωνικού φάσματος, τελικά δέχθηκε να δοθεί χρόνος μέχρι την επόμενη συνεδρίαση αλλά με την προϋπόθεση να οριστεί ένας εκπρόσωπος από κάθε παράταξη που θα συμβάλλει επί της ουσίας με συγκεκριμέμες απόψεις, ώστε «να εγκριθεί χωρίς άλλες άσκοπες καθυστερήσεις ο κανονισμός λειτουργίας του σημαντικού αυτού οργάνου κοινωνικής συμμετοχής και διαλόγου».
Έτσι, το ραντεβού της εισαγωγής κανονισμού λειτουργίας της Επιτροπής Διαβούλευσης δόθηκε από όλους για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο, ενώ δημότες μέλη της εξέφρεζαν μαζί με τη δυσαρέσκεια τους για την εξέλιξη αυτή και την ευχή να ολοκληρωθεί πράγματι η διαδικασία στο χρόνο που αποφασίστηκε.
Show More

Related Articles

Back to top button