Γέρακας-Παλλήνη

Ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου Παλλήνης

Προσφορά σε Τρόφιμα και Είδη Πρώτης Ανάγκης

Έκκληση για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης απευθύνει η Δημοτική Αρχή , ενόψει των Χριστουγέννων, σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ώστε κανένας πολίτης να μη στερηθεί τα απαραίτητα τις γιορτινές ημέρες.

Δεδομένου ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, αποτελεί τον “πυρήνα” της κοινωνίας, καλείται να σηκώσει το μεγάλο βάρος  της ευθύνης και να στηρίξει τους οικονομικά αδύνατους πολίτες, δημιουργώντας στοχευμένες κοινωνικές δομές, κατάλληλες ώστε να καλύπτουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των ωφελούμενων.

« Το κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, αποτελεί μία από τις βασικές δομές αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μας.
Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, με τη συνεχή στήριξη του Δήμου και τις δωρεές των επιχειρήσεων, σχολείων, συλλόγων αλλά και απλών πολιτών, ενισχύσει τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας, προσφέροντάς τους ανελλιπώς κάθε μήνα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Και φέτος τα Χριστούγεννα, επιθυμία όλων είναι να μη λείψει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι των συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη », αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.

Η συγκέντρωση των τροφίμων, θα γίνει στην έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Παλλήνης, στην οδό Έντισον 3.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close