Γέρακας-Παλλήνη

Δήμος Παλλήνης: “Πολλαπλά οφέλη για τους δημότες”

Ο Δήμος Παλλήνης συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης και προόδου σε ολόκληρη τη δημοτική ενότητα, εκτελώντας έργα που χρειάζονται οι πολίτες και έχουν πολλαπλά οφέλη, δηλώνει ο Δήμαρχος Θανάσης Ζούτσος.
Ένα από αυτά είναι και η επέκταση του φυσικού αερίου σε όλους τους δρόμους της Παλλήνης και πρόσφατα σε συνέντευξή του στο kathimerini.gr περιγράφει το χρονικό των προσπαθειών του για να επεκταθεί όσο το δυνατόν σε περισσότερα σπίτια και να βοηθηθούν οικονομικά οι δημότες .

Δήλωσε συγκεκριμένα:

-«Το έργο χρηματοδοτείται εν μέρει από την Εταιρεία του Φυσικού Αερίου και εν μέρει από τον Δήμο που συμμετέχει με 35%».

-«Έχουμε καταφέρει εδώ και χρόνια να είμαστε οικονομικά υγιείς. Όταν ενώθηκαν οι Δήμοι Παλλήνης, Γέρακα και Ανθούσας, εγώ ως Δήμαρχος Γέρακα κληρονόμησα ένα έλλειμμα 10 εκατομμυρίων ευρώ από την Παλλήνη, ενώ ο Γέρακας ήταν κερδοφόρος».

-«Καλύψαμε τα ελλείμματα και είμαστε πάλι πλεονασματικοί. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να συμβάλουμε οικονομικά- και πάντα με ορθολογισμό- σε έργα πολύ σημαντικά για την καθημερινότητα των κατοίκων».

-«Ιεραρχούμε τις προτεραιότητες και αναλόγως επενδύουμε όπου είναι απαραίτητο».

-«Διερευνούμε και τις δυνατότητες που υπάρχουν για άντληση πόρων από Ευρωπαϊκά προγράμματα ή από προγράμματα της Περιφέρειας».

-«Τώρα στην πόλη μας γίνονται έργα για να εγκατασταθούν οι αγωγοί του φυσικού αερίου».

-«Η χρήση του θα βοηθήσει οικονομικά πολλά νοικοκυριά».

-«Μετά θα ακολουθήσουν έργα που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα της πόλης μας. Πάντα προηγούνται τα έργα υποδομής και έπονται τα έργα που ομορφαίνουν την εικόνα»

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close