ΚινηματογράφοςΝέαΕιδήσεις

Όσα θα δούμε τον Μάρτιο στο Netflix!

Ο Φεβρουάριος έφτασε σιγά-σιγά στο τέλος του και σε λίγες ώρες θα καλωσορίσουμε τον πρώτο ανοιξιάτικο μήνα του χρόνου που δεν είναι άλλο από τον Μάρτιο.

Ο Μάρτιος «μπαίνει» λίγο μετά την Καθαρά Δευτέρα και την έναρξη της Σαρακοστής, ενώ ο καιρός παραμένει «άστατος», αλλά το Netflix δεν προτείται και ετοιμάζεται να εμπλουτίσει το περιεχόμενό του με σειρές, ταινίες, ριάλιτι και ντοκιμαντέρ για όλα τα γούστα.

Όσον αφορά τις σειρές αναμένουμε με δέος το Part 2 της τέταρτης σεζόν του «You», ενώ αυτό το μήνα θα απολαύσουμε και τη δεύτερη σεζόν του «Sex/Life». Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και το Part 2 του «The Glory», της κορεατικής σειράς εκδίκησης που βρέθηκε στις τάσεις του Netflix το Δεκέμβριο έως και σχετικά προσφάτως.

Από ταινίες αναμένουμε το «Luther» με πρωταγωνιστή τον Ίντρις Έλμπα, αλλά και το «Murder Mystery: 2» με τη Jennifer Aniston και τον Adam Sandler σε ρόλο (κωμικών) ντετέκτιβ.

Τέλος, αυτός ο μήνας «φέρνει» πολλά ριάλιτι και ντοκιμαντέρ, όπως η τέταρτη σεζόν του dating show «Love is Blind». Όσον αφορά τα ντοκιμαντέρ, στις οθόνες μας θα δούμε την ιστορία πίσω από τη δημιουργία του PornHub, αρκετά true-crime ντοκιμαντέρ όπως αυτό για τον serial killer Μισέλ Φουρνιρέ και το ρόλο της συζύγου του στην εγκληματική του δράση.

Framed! A Sicilian Murder Mystery: Season 2

Υπόθεση: Καθώς η αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει τον δολοφόνο του Γκαμπίνο, ο Βαλεντίνο, ο Σάλβο κι οι αγαπημένοι τους βρίσκονται περισσότερο μπλεγμένοι μετά από το έγκλημα.

Έρχεται στις 2 Μαρτίου.

Sex/Life: Season 2

Υπόθεση: Η Μπίλι έρχεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις –και πρωτόγνωρες επιθυμίες– στην προσπάθειά της να ζήσει όπως θέλει. Άραγε, θα μπορέσει να τα έχει όλα;

Έρχεται στις 2 Μαρτίου.

Divorce Attorney Shin

Υπόθεση: Ύστερα από μια προσωπική τραγωδία, ένας πιανίστας που έγινε δικηγόρος βιώνει τον περίπλοκο κόσμο των διαζυγίων — κι αγωνίζεται για να κερδίσουν οι πελάτες του πάση θυσία.

Έρχεται στις 4 Μαρτίου.

You: Season 4 Part 2

Υπόθεση: Στο Λονδίνο, ο Τζο ορκίζεται να θάψει το παρελθόν και να γίνει όσο καλύτερος μπορεί. Όμως, στον δύσβατο δρόμο προς την εξιλέωση, μια νέα εμμονή αρχίζει να κυριαρχεί.

Έρχεται στις 9 Μαρτίου.

Outlast

Υπόθεση: Στην άγρια Αλάσκα, 16 επιβιωτιστές διαγωνίζονται για ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αλλά αυτοί οι μοναχικοί τύποι πρέπει να σχηματίσουν ομάδες για να κερδίσουν.

Έρχεται στις 10 Μαρτίου.

The Glory

Yπόθεση: Το «The Glory» ακολουθεί μία γυναίκα άρκετά χρόνια μετά τη φρικτή κακοποίηση που υπέστη στο σχολείο, όταν και θέτει σε εφαρμογή ένα περίπλοκο σχέδιο εκδίκησης για να κάνει τους δράστες να πληρώσουν.

Το part 2 έρχεται στις 10 Μαρτίου.

Shadow and Bone: Season 2

Υπόθεση: Μετά την αναμέτρηση με τον Κίριγκαν, η Αλίνα και ο Μαλ βρίσκουν νέους συμμάχους, αλλά βρίσκονται αντιμέτωποι με επώδυνα διλήμματα, καθώς αναζητούν μυθικούς ενισχυτές.

Έρχεται στις 16 Μαρτίου.

Sky High: The Series

Υπόθεση: Μετά τον θάνατο του άντρα της, η Σόλε αποφασίζει να γίνει αρχιγκάνγκστερ, για να φροντίσει τον γιο της — ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πάει κόντρα στον πατέρα της.

Έρχεται στις 17 Μαρτίου.

Invisible City (Season 2)

Υπόθεση: Μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, ένας άντρας ανακαλύπτει μυθικά πλάσματα που ζουν ανάμεσα στους ανθρώπους, τα οποία έχουν το κλειδί για το μυστηριώδες παρελθόν του.

Έρχεται στις 23 Μαρτίου.

Wellmania

Υπόθεση: Όταν ένα πρόβλημα υγείας αναγκάζει τη Λιβ να ξανασκεφτεί την κοσμοθεωρία της για τη ζωή, ξεκινά ένα ταξίδι ευεξίας για να γίνει καλά — ακόμα κι αν της στοιχίσει τη ζωή.

Έρχεται στις 29 Μαρτίου.

Unstable

Υπόθεση: Ένας ντροπαλός γιος αναγκάζεται να δουλέψει για τον επιτυχημένο, υπερβολικά εκκεντρικό πατέρα του προκειμένου να σώσει από την καταστροφή τον ίδιο και την εταιρεία του.

Έρχεται στις 30 Μαρτίου.

Πηγή: Neolaia.gr

Show More

Related Articles

Back to top button