Βριλήσσια

Βριλήσσια: Συγκέντρωση αγαθών για το Μάτι ενόψει του Πάσχα

Ο Κοινωνικός Οργανισμός Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων συγκεντρώνει Πασχαλινά είδη για τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής ενόψει των εορτών του Πάσχα και καλεί του δημότες να συνδράμουν σε αυτή την πρωτοβουλία προσφοράς για τον συνάνθρωπο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Συγκεντρώνουμε Πασχαλινά είδη για τους Πυρόπληκτους στο Μάτι ως την Μ. Τετάρτη, όπου θα πραγματοποιηθεί η αποστολή αλληλεγγύης και αγάπης.

Τις Άγιες ημέρες που πλησιάζουν, θα πρέπει να σκεφτούμε εκτός από τους συμπολίτες μας δικαιούχους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις πυρόπληκτες οικογένειες στο Μάτι.

Για αυτό το λόγο συγκεντρώνουμε στον Κοινωνικό Οργανισμό Λ.Πεντέλης 62, καθημερινά εκτός Σ/Κ από τις 07.30-16.30, αυγά, λαμπάδες,τσουρέκια πασχαλινά κτλ, προκειμένου να τα προσφέρουμε και να μοιράσουμε λίγη χαρά.

” Είναι υποχρέωση μας να μην λησμονάμε ό,τι κάποιες οικογένειες αυτό το Πάσχα, πρέπει να νοιώσουν ότι οι συμπολίτες τους δεν τους ξέχασαν. Αυτό θα τους δώσει δύναμη και ελπίδα για να συνεχίσουν την καθημερινή τους προσπάθεια  για επιστροφή στην κανονικότητα”  δηλώνει η πρόεδρος του Οργανισμού κ. Βούλα Αρσένη – Λάμπρου. 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close