Βριλήσσια

Βριλήσσια: “Ολοι Μαζί Μπορούμε” 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου στις 7/4

Ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου μέσω συμμετοχών

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, συμμετέχει στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε 20 Δήμους της Αττικής, την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 10:00.
Ο αγώνας δρόμου του Δήμου Βριλησσίων θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 2,5χλμ επί 2 και δυναμικού βάδην 2,5χλμ. επί 2. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το κέντρο του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου Δήμου Βριλησσίων (Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη-τέρμα Κισσάβου).
Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι μαζί μπορούμε» ή της Viva.gr. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα εξοφληθεί σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του  Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο ΠΑΟΔΗΒ (Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη) Τηλ.: 210 8101510 – 511 (09:00 – 20:00)

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close