ΧαλάνδριΚινηματογράφοςΝέαΕιδήσεις

Τις 100 προβολές του γιορτάζει το Cine Αργώ στο Χαλάνδρι

Το Cine Αργώ συνεχίζει το ταξίδι που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2014 και μας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά, στην 100ή προβολή του!

Για τον σκοπό αυτό θα μας γυρίσει έναν αιώνα πίσω, στο παρελθόν, τότε που ο βουβός κινηματογράφος συνεχώς εξέλισσε και επανακαθόριζε τα όρια του μέσου. Τότε που μεγαλούργησαν οι πραγματικοί πρωτοπόροι, οι οραματιστές, οι εμπνευστές όλων όσων ακολούθησαν, όπως αναφέρει στην πρόσκλησή του.

Ωστόσο, επετειακή προβολή χωρίς δώρα δεν γίνεται! Ούτε όμως και χωρίς λίγο μυστήριο… Γι’ αυτό ανακοινώνει μια 13λεπτη προβολή, που θα συνοδεύσει την κύρια ταινία, για την οποία ωστόσο κρατά κλειστά τα χαρτιά του, λέγοντας μόνο ότι πρόκειται για ταινία που ίσως ελάχιστοι -ίσως και κανένας- από όσους παραβρεθούν θα έχει ξαναδεί…

Όσο για το «κυρίως πιάτο», εκεί πια απευθύνεται πραγματικά στην Αυθεντία, στον απόλυτο σταρ, το ολοκληρωτικό ταλέντο που ακούει στο όνομα Τσάρλι Τσάπλιν και σε μία από τις κορυφαίες του δημιουργίες.

«Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να γιορτάσετε μαζί μας την Πέμπτη 29/6 και ώρα 20:30, στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Αντιγόνης 56 & Δαναΐδων), την 100ή επίσημη προβολή του Cine ΑΡΓΩ με το διαχρονικό αριστούργημα

“Modern Times” (Μοντέρνοι Καιροί)» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Πληροφορίες για την ταινία

Παραγωγή: ΗΠΑ – 1932

Σκηνοθεσία-Σενάριο-Μουσική: Charles Chaplin

Πρωταγωνιστούν: Charles Chaplin, Paulette Goddard, Henry Bergman, Tiny Sandford, Chester Conklin, Stanley Blystone, Hank Mann, Richard Alexander κ.ά.

Φωτογραφία: Ira H. Morgan, Roland Totheroh

Μοντάζ: Charles Chaplin, Willard Nico

Μακιγιάζ: Elizabeth Arden

Διεύθυνση παραγωγής: Charles D. Hall

Διάρκεια: 87′

Είσοδος ελεύθερη.

Show More

Related Articles

Back to top button