ΚόσμοςΕιδήσεις

Υποψήφιος σε εκλογές υπόσχεται… ταξίδι στο φεγγάρι!

Μια ιδέα που μπορεί να εμπνεύσει και τους πολιτικούς της χώρας μας...!

Σε εξέλιξη είναι η προεκλογική εκστρατεία για τις εθνικές εκλογές σε ομόσπονδες πολιτείες της Ινδίας και ένας υποψήφιος – που αναζητά μια θέση στη Νομοθετική Συνέλευση της Ταμίλ Ναντού – δίνει ιδιαίτερες υποσχέσεις. Πιο συγκεκριμένα: δωρεάν μίνι ελικόπτερα και ρομπότ για τις δουλειές στο σπίτι για τους ψηφοφόρους, καθώς και ένα δωρεάν ταξίδι στο φεγγάρι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παράλογο μανιφέστο του Τουλάμ Σαραβανάν έγινε viral, όταν δημοσιεύθηκε πρώτη φορά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ίδιο ισχύει και για το έμβλημα της καμπάνιας του, που είναι ένας κάδος απορριμμάτων με ρόδες, το «σύμβολο τιμιότητας» ή της πρόθεσής του να καθαρίσει την πολιτιστική πρωτεύουσα του κράτους, Μαντουράι.

«Οι υποσχέσεις μου για τις εκλογές έχουν αγγίξει άμεσα τους ψηφοφόρους» δήλωσε ο Τουλάμ Σαραβανάν στο ινδικό πρακτορείο ειδήσεων ANI. «Εγείρονται ερωτήματα σχετικά με τις υποσχέσεις που έχω κάνει, οι άνθρωποι ρωτούν αν όλα αυτά είναι εφικτά. Νομίζω ότι είναι εφικτά και είμαι πρόθυμος να μην κάνω οικονομία στα έξοδα για την εκπλήρωση αυτών των υποσχέσεων εάν εκλεγώ».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Show More

Related Articles

Back to top button