Αγία Παρασκευή

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Εκδηλώσεις ΚΑΠΗ Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση για το πρόγραμμα των ΚΑΠΗ στην Αγία Παρασκευή εξέδωσε ο Δήμος, όπου περιλαμβάνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις για το μήνα Ιανουάριο 2019 :

• Τρίτη 22 Ιανουαρίου και Πέμπτη 24 Ιανουαρίου: Επίσκεψη των Α΄ και Β΄ΚΑΠΗ, αντίστοιχα, στην έκθεση «Leonardo da Vinci» στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι (Πειραιώς και Ερμού).
Αναχώρηση στις 12:30μμ από τη 2η στάση Τσακού και από την Κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 9 € για την έκθεση και 3€ για το πούλμαν.
Εγγραφές από Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και ώρα 8:00π.μ.

• Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, 10:00πμ, Α΄ΚΑΠΗ (Γούναρη 30): Ομιλία για θέματα ψυχικής υγείας στην Τρίτη ηλικία από Ψυχολόγους του «Kέντρου Φ». Μετά την ομιλία, όσα από τα παρευρισκόμενα μέλη επιθυμούν, θα κλείσουν ραντεβού για δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη μέσω τακτικών συνεδριών.

• Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου: Θεατρική παράσταση «Λωξάντρα», βασισμένη στο συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου, σε θεατρική απόδοση του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη. Στη σκηνή του εκ βάθρων ανακαινισμένου ιστορικού θεάτρου Βεάκη (Στουρνάρη 32, Αθήνα), ένας πολυπληθής θίασος ηθοποιών και μουσικών, με επικεφαλής την Ελένη Κοκκίδου (Λωξάντρα), τον Γιώργο Αρμένη (Δημητρός), τον Μιχάλη Μητρούση, την Ευαγγελία Μουμούρη και την Ελένη Τσαλιγοπούλου (τραγουδίστρια Ευθαλία) ζωντανεύουν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια, τις γεύσεις και τις μυρωδιές μιας ξεχασμένης Ελλάδας.

Αναχώρηση: 17:30μμ από τη 2η στάση Τσακού και από την Κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 15 € για την παράσταση και 3€ για το πούλμαν.

Εγγραφές από Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και ώρα 8:00π.μ.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close