ΒριλήσσιαΕιδήσεις

Τι είπαν για τον Α. Ντινόπουλο τα τοπικά στελέχη της ΝΔ

"Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν ακόμα και σήμερα να ξεγελάσουν και να επιβληθούν μέσω του λαϊκισμού και της δημαγωγίας σύντομα θα διαψευστούν”.

Οργή προκάλεσε στα τοπικά στελέχη της ΝΔ και μέλη ή υποστηρικτές της Νέας Πνοής, η παρουσία Ντινόπουλου που οδήγησε και πάλι στην διάσπαση της παράταξης και άφησε τον Γιάννη Πισιμίση, για λίγες ψήφους εκτός β γύρου.

Θυμίζουμε εδώ τι έχουνε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν, τρια απο τα κορυφαία στελέχη της τοπικής και της Νέας Πνοής:

Επίτιμος Δήμαρχος Βριλησσίων, Νίκος Παπαδόπουλος, εκλεγμένος με την στήριξη της ΝΔ:

*«Δεν έχει δουλέψει για τα Βριλήσσια ο κ. Ντινόπουλος, τα Βριλήσσια έχουν δουλέψει για αυτόν αφού τον έβγαλαν δυο φορές βουλευτή»

*“Έχει ευθύνη για την διάσπαση της παράταξης»

* “Δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος. Έρχεται 16 χρόνια μετά, υποτιμώντας όλους της της που έκατσαν εδώ και υπηρέτησαν την πόλη. Ήταν απών της τα Βριλήσσια, δεν τον είδαμε να διαθέτει τον προσωπικό του χρόνο για το καλό του τόπου”.

Πρώην Δήμαρχος Βριλησσίων, Κώστας Ιωαννίδης, εκλεγμένος με την στήριξη της ΝΔ:

*«H υποψηφιότητα Ντινόπουλου στα Βριλήσσια δεν υπηρετεί τίποτα άλλο πέραν των προσωπικών του φιλοδοξιών»

*«Εγκατέλειψε εν μια νυκτί την πόλη με δυσανάλογα επαχθείς οφειλές ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ»

*«Επανεμφανίζεται χρησιμοποιώντας ξεπερασμένα τεχνάσματα που θυμίζουν την συμπαθή φιγούρα του βουλευτή Καλοχαιρέτα. Τα Βριλήσσια χρειάζονται πρωτίστως πολιτικό ήθος»

Γιάννης Πισιμίσης, επικεφαλής Νέας Πνοής, στέλεχος ΝΔ:

*«Η υποψηφιότητα του είναι βασισμένη σε συνταγές του παρελθόντος που δεν κομίζουν τίποτα το ελπιδοφόρο και αντιλήψεις και πρακτικές που εξέθρεψαν τον λαικισμό και την δημαγωγία, προκαλώντας ανυπολόγιστες συνέπειες στην χώρα. Το πνεύμα της εποχής μας σφυρηλατημένο μέσα από σκληρές δοκιμασίες, στις οποίες υπόκειται περισσότερο η νέα γενιά, δεν επιτρέπει πλέον την συνενοχή σε νέες απόπειρες λαϊκιστικής εξαπάτησης. Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν ακόμα και σήμερα να ξεγελάσουν και να επιβληθούν μέσω του λαϊκισμού και της δημαγωγίας σύντομα θα διαψευστούν”.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button