Χαλάνδρι

Με πρώην Χρυσαυγίτη “παρέλασε” η ΝΔ στο Χαλάνδρι    

Αλλά το ΚΚΕ κατηγορεί τον… Δήμαρχο!

 

H επιλογή της τοπικής ΝΔ να στείλει ως εκπρόσωπος της στους επισήμους της μαθητικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου, τον γνωστό για το χρυσαυγίτικο παρελθόν του, γραμματέα της Νίκο Μουζάκη, πυροδότησε πολιτική σύγκρουση στο Χαλάνδρι.

Η Λαϊκή Συσπείρωση που εκφράζει το ΚΚΕ έκανε λόγο για «πρόκληση» και επιτέθηκε στον Δήμαρχο Σιμο Ρούσσο  κατηγορώντας τον για «ανοχή στον φασισμό» και χαρακτηρίζοντας τον ως «δήθεν αριστερό».  Απο τα πυρά της δεν ξέφυγε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Γιάννης Τσιρώνης ο οποίος ήταν στους επισήμους.

Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Ρούσσου ο οποίος έκανε λόγο για «ανοιχτή προβοκάτσια» και  διερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, «γιατί το ΚΚΕ ξεπλένει την ΝΔ» και «γιατί δεν καταγγέλλουν την τοπική οργάνωση που επέλεξε να εκπροσωπηθεί από τον τοπικό γραμματέα της με το χρυσαυγίτικο παρελθόν». Τόνισε ακόμη  ότι «πως είναι δυνατόν ο  Δήμαρχος να παρεμβαίνει και να επιλέγει τους εκπροσώπους των κομμάτων».

Αποτέλεσμα εικόνας για νικος μουζάκης χαλανδρι

Ο Νίκος Μουζάκης είναι από το 2018, γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στο Χαλάνδρι. Ωστόσο, προηγουμένως ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, το 2014 είχε κατέλθει ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Ηλία Παναγιώταρου. Γεγονός που δεν αποτέλεσε εμπόδιο ώστε να ενταχθεί το 2016 στην ΝΔ και λίγο αργότερα να αναρριχηθεί στην θέση του τοπικού γραμματέα Χαλανδρίου.

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button