Αγία Παρασκευή

Καλούν εισαγγελέα για το ακραίο κλίμα σε Γέρακα και Παλλήνη

Ομόφωνη καταδίκη από το Δημοτικό Συμβούλιο

Την παρέμβαση Εισαγγελέα και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ζητά με ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης, προκειμένου να μπει φρένο στα κρούσματα στοχοποίησης, απειλών και λεκτικής βίας κατά πολιτικών προσώπων, υποψηφίων αλλά και πολιτών, στα κοινωνικά δίκτυα του ιντερνετ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδίκασε ομοφώνως «τις συμπεριφορές αυτές και τους ηθικούς αυτουργούς που δημιουργούν ακραία ατμόσφαιρα ενόψει των εκλογών».

«Η είσοδος ακραίων στοιχείων στην πολιτική ζωή του Δήμου Παλλήνης έχει δυναμιτίσει επικίνδυνα την ατμόσφαιρα ενόψει εκλογών, προκαλώντας κοινωνική ένταση και περιστατικά βίας» αναφέρουν πηγές του Δήμου.

«Μια σφαίρα στον κρόταφο»

Αφορμή στάθηκε η στοχοποίηση δημοτικής συμβούλου για την θέση της σχετικά με την δομή ασυνόδευτων προσφυγόπουλων μέσω του προφίλ «Οι Άτακτοι» και τα εμετικά σχόλια που έφταναν μέχρι και σε προτροπές «για μια σφαίρα στον κρόταφο» !

Πάντως, αν και δεν υπήρξε καμία άμεση ή έμμεση αναφορά στο πρόσωπο της, η υποψήφια δήμαρχος Ραχήλ Μακρή, θεώρησε ότι το θέμα την αφορά και έτσι προχώρησε την επόμενη ημέρα σε ανάρτηση με την οποία υποστήριξε ότι «ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων» την «στοχοποιούν σε παρακρατικές οργανώσεις του Σόρος και του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να προκαλέσουν βία και επίθεση κατά της σωματικής μου ακεραιότητας».

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι η κα Μακρή δεν είναι η πρώτη φορά που καταφεύγει στην ίδια καταγγελία. Η… μανία καταδίωξης ξεκίνησε από το 2013 όταν κατάγγειλε την τότε κυβέρνηση της ΝΔ ότι την στοχοποιεί σε πρακρατικές ομάδες. Το 2015 την στοχοποιούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και το 2018 οι Παοκτσήδες και ο Ιβάν Σαββίδης.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button