ΧαλάνδριΠολιτισμόςΑθλητικά

“Ζωντανεύουν” ξανά οι αθλητικοί χώροι στο Χαλάνδρι

Ζωντανό” ξανά και το Αθλητικό Κέντρο Μ.Παπαδάκης στο Χαλάνδρι το οποίο για χρόνια παρέμενε εγκαταλελειμμένο.

Ο Δήμος Χαλανδρίου όπως αναφέρει με ανάρτηση του στα social media, o Δήμαρχος Σίμος Ρούσσος, προχωρά στο τελικό στάδιο των έργων πλήρους αναβάθμισης του κέντρου που αφορούν στις παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο, το κυλικείο και τον φωτισμό.

Το αθλητικό κέντρο Μ. Παπαδάκης ήταν έως το 2014 σφραγισμένο. Με συντονισμένες ενέργειες, ο Δήμος μπόρεσε το 2016 να εξασφαλίσει την 15ετη του παραχώρηση απο τις Κτιριακές Υποδομές, την εταιρεία που διαδέχθηκε τον πρώην ΟΣΚ, στην ιδιοκτησία του οποίου ανήκε ο χώρος.

Έκτοτε ανακατασκευάστηκε η παιδική χαρά,το δάπεδο του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ,η οροφή και τα φώτα του κλειστού,το παρκέ,οι μπασκέτες,οι κερκίδες και τα πάνελ,άλλαξε όλη η Η/Μ εγκατάσταση,ανακατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε το ιατρείο και δημιουργήθηκε χώρος διαιτητών και wc.

Κατασκευάστηκε ακόμη ράμπα ΑμΕΑ και ξηλώθηκε ο παλαιός και τοποθετήθηκε νέος τάπητας στο 5×5 ώσπου τελικά αδειοδοτήθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και την παραλαβή του 1ου πιστοποιημένου skatepark στο Χαλάνδρι,οι παρεμβάσεις στον χώρο συνεχίζονται με την αποξήλωση του εγκαταλελλειμένου και μη ασφαλούς ποδηλατοδρόμου και την κατασκευή ενός νέου μαζί με μια περιπατητική διαδρομή.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button