Βριλήσσια

Αργύρης με Βορίδη και… Πορτοσάλτε

Στήριξη ΝΔ σε μια καθαρά κομματική υποψηφιότητα

Πλήθος στελεχών της ΝΔ βρέθηκαν στην κοπή πίτας του συνδυασμού «Βριλήσσια δυνατά» με επικεφαλής των πρώην Δήμαρχο, βουλευτή και υπουργό, Αργύρη Ντινόπουλο, πιστοποιώντας την καθαρά κομματική του υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, παραβρέθηκε κι ο πρώην υπουργός Μάκης Βορίδης, παρουσία που ερμηνεύτηκε ως στήριξη της ηγεσίας της ΝΔ στον κ. Ντινόπουλου καθώς και πολλά άλλα στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι  της ΝΔ

Παράλληλα προβλήθηκε βίντεο στο οποίο ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Β. Μειμαράκης έδινε την πλήρη στήριξη της ΝΔ στον Α. Ντινόπουλο ,ευχόμενος του καλή επιτυχία.

Το παρόν έδωσε και ο γνωστός δημοσιογράφος και κάτοικος Βριλησσίων, Άρης Πορτοσάλτε.

Ο κ. Ντινόπουλος ζήτησε ξανά την ψήφο από τους δημότες για να συνεχίσει, όπως είπε, το έργο που άφησε πίσω το 2006 όταν έφυγε από τον Δήμο για να περάσει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Με αυτόν τον τρόπο, ο κ. Ντινόπουλος διαχώρισε για μια ακόμη φορά την θέση του από τον διάδοχο του Κ. Ιωαννίδη, στον οποίον ο ίδιος έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής και διοίκησε με την παράταξη της Νέας Πνοής, τον Δήμο έως το 2014. Οι δυο πλευρές άλλωστε βρίσκονται σε ενδοπαραταξιακό πόλεμο αφού η ηγεσία της Νέας Πνοής αποφάσισε να μην δώσει ξανά πίσω στον κ. Ντινόπουλο τα «κλειδιά» της παράταξης ,όταν αυτός αποφάσισε να επιστρέψει στα τοπικά πράγματα. Η Νέα Πνοή κατεβαίνει στις εκλογές κόντρα στο ψηφοδέλτιο του Αργύρη Ντινόπουλου, με υποψήφιο Δήμαρχο  τον Γιάννη Πισιμίση.

Ο πρώην υπουργός δεν παρέλειψε επίσης να ασκήσει κριτική, σε πολύ πιο ήπιους τόνους πάντως αυτή τη φορά και στον Δήμαρχο Ξένο Μανιατογιάννη λέγοντας ότι «δεν είμαστε εχθροί άλλα πολιτικοί αντίπαλοι».

Κάλεσε πάντως τους δημότες να αποφύγουν την «χαλαρή» ψήφο της πρώτης Κυριακής «σε φίλους, συγγενείς, γείτονες, συμπατριώτες ή απλώς σε φορτικούς υποψηφίους», γιατί όπως είπε θα είναι μια «χαμένη ψήφος».

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button