Βριλήσσια

Αλληλοσπαραγμός στην “γαλάζια” πολυκατοικία των Βριλησσίων

N. Παπαδόπουλος: "Ευθύνεται ο Ντινόπουλος" - Σύγκρουση Μπέλτσου-Αργύρη

Ανοιχτός είναι πλέον ο “εμφύλιος” πόλεμος στην δεξιά παράταξη των Βριλησσίων με έντονες προσωπικές αντιπαραθέσεις που βγάζουν προς τα έξω την εικόνα ενός νοσηρού κλίματος.

Η εμπλοκή του πρώην στελέχους των ΑΝΕΛ, Θανάση Μπέλτσου και η στήριξη του στον Γιάννη Πισιμίση και την Νέα Πνοή, προκάλεσε την αντίδραση της πλευράς Αργύρη Ντινόπουλου. Μέσω εφημερίδας που απηχεί τις απόψεις του πρώην υπουργού και Δημάρχου, ο κ. Μπέλτσος παρουσιάστηκε ως “πολιτικός γυρολόγος και εθχρός της Νέας Δημοκρατίας” ενώ σχολιάστηκε ο κ. Πισιμισης ως επικεφαλής συνδυασμού που “μαζεύει πολιτικά αντίθετα της ΝΔ πρόσωπα”.

Αυτό προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του κ. Μπέλτσου ο οποίος με ανάρτηση του στο διαδίκτυο και απευθυνόμενος προσωπικά στους αποχωρήσαντες απο την Νέα Πνοή, υποψήφιους συμβούλους Τάσο Δημητρίου και Κατερίνα Χρυσοπούλου, έγραψε τα εξής:

Σήμερα κυκλοφόρησε στην πόλη μας μια χορηγούμενη φυλλάδα από τον Αργύρη Ντινόπουλο στου οποίου τον συνδυασμό είστε προβεβλημένα στελέχη και η οποία προβαίνει σε ένα άθλιο και κατασυκοφαντικό συσχετισμό στο πρόσωπο μου ανατρέχοντας παραπλανητικά σε πολιτικές μου θέσεις θέλοντας να με παρουσιάσει ως πολιτικό γυρολόγο και εχθρό της Νέας Δημοκρατίας για να αποδείξει ότι ο Γιάννης Πισιμίσης έχει μαζέψει πολιτικά αντίθετα με την ΝΔ άτομα. Τι έγινε χωρίζετε τους Βριλησσιώτες και τις Βριλησσιώτισσες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης? Θα φτιάξουμε ξερονήσια στη Ναυτική Βάση? Όταν εγώ υπηρέτησα επι σειρά ετών σε σημαντικές θέσεις την ΟΝΝΕΔ και την ΝΔ όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος υπηρετούσε καναλάρχες και εκδότες που την πολέμαγαν.Σήμερα έχω μια δική μου πολιτική στάση. Από πότε όμως το κριτήριο στα δημοτικά είναι το πιστεύω του καθενός στην κεντρική πολιτική σκηνή , αυτό εσάς σας αντιπροσωπεύει? Δεν έχει δικαίωμα για εσάς ο πολίτης να διατυπώσει αντίθετη πολιτική θέση με τα κόμματα σας και ειδικά σε μια περίοδο μνημονιακής απάτης όπου ο ελληνικός λαός απαιτούσε μια αλλαγή πλεύσης από το συστημικό παρελθόν της φτωχοποίησης? Μέρες του 2011 ο βουλευτής τότε Ντινόπουλος μου έλεγε σε χαίρομαι που βγαίνεις και τα λες δημόσια , εγώ δεν τολμάω να κυκλοφορήσω αλλά είναι η εργασία μου. Με ξέρετε 25 χρόνια που ζω στα Βριλήσσια και δεν εμπλέχθηκα ποτέ με τα δημοτικά μιας και ήταν επιλογή μου. Πρόσφερα και δεν ζήτησα.Ακόμη και όταν θεώρησα ότι έπρεπε να αλλάξει κατεύθυνση η πόλη σας το είπα ευθέως .Σήμερα αποφάσισα να στηρίξω ένα νέο άνθρωπο που εκτιμώ σαν χαρακτήρα και φαίνεται ότι σε κάποιους χαλάω τα σχέδια. Ξέχασα να γράψει η κουρελού ότι είμαι απέναντι στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και πρωτοστατώ στον αγώνα για την Μακεδονία και ότι την ώρα που έτρωγα χημικά στην εξέδρα του Συντάγματος η κουρελού σας ήταν στο τυπογραφείο και αποτύπωνε μια αθλιότητα για το πρόσωπο μου. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και σας έχω βάλει μέσα στο σπίτι μου. Απαιτώ από εσάς δημόσια να καταδικάσετε αυτή την αθλιότητα που επιχειρεί να μετατρέψει την πόλη μας σε κρεματόριο ψυχών και υπολήψεων. Απαιτώ να ζητήσει ο συνδυασμός σας ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ απέναντι σε ένα οικογενειάρχη που δεν έδωσε ποτέ το παραμικρό δικαίωμα να γίνετε όχημα κομματικής αντιπαράθεσης και στρατηγικής κατά του ανθυποψήφιου σας.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 24 ΩΡΕΣ …από εκεί και πέρα <<Γαία πυρί μειχθήτω>>.”

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: “Ο Α. Ντινόπουλος δεν θα έπρεπε να ειναι υποψήφιος”

Την ίδια στιγμή, ο πρώην Δήμαρχος Βριλησσίων Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος στηρίζει τον Γιάννη Πισιμίση και την Νέα Πνοή, εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Αργύρη Ντινόπουλο, λέγοντας ότι “δεν έχει δουλέψει ποτέ για τα Βριλήσσια αλλά τα Βριλήσσια έχουν δουλέψει για αυτόν, αφού τον έβγαλαν δυο φορές βουλευτή”.

Ο κ. Παπαδόπουλος χρέωσε στον κ. Ντινόπουλο την “ευθύνη για την διάσπαση της παράταξης, τονίζοντας ότι “δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος” και ότι “έρχεται 16 χρόνια μετά, υποτιμώντας όλους τους άλλους που έκατσαν εδώ και υπηρέτησαν την πόλη”.

Πρόσθσε ακόμη ότι ο πρώην υπουργός “ήταν απών απο τα Βριλήσσια, δεν τον είδαμε να διαθέτει τον προσωπικό του χρόνο για το καλό του τόπου” και άφησε αιχμές για το “πως πήρε το χρίσμα το 2002”.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button