ΧαλάνδριΕιδήσεις

Άνοιξε το πρώτο Skate Park στο Χαλάνδρι

Μεγάλη γιορτή στον πρώην εγκαταλελειμμένο χώρο

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Μαίου 2019 το πανηγυρικό άνοιγμα του πρώτου πιστοποιημένου SKATE PARK στο Χαλάνδρι. Για «ένα ακόμα όνειρό παιδιών που έγινε πραγματικότητα» κάνει λόγο ο Δήμος Χαλανδρίου.

Εκατοντάδες ήταν  οι επισκέπτες αλλά και οι  συμμετοχές στο διαγωνισμό skate  που πραγματοποιήθηκε  με αφορμή τα εγκαίνια του SKATEPARK στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Μπ. Παπαδάκης το οποίο, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, ήταν πλήρως εγκαταλελειμμένο για χρόνια κι έχει πλέον ανακατασκευαστεί πλήρως από τον Δήμο.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, προηγήθηκε στον χώρο του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ επιτυχημένη επίδειξη καράτε από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Γεώργιο Τζανο και την ομάδα του.

Όσοι πήγαν στην γιορτή του skateboard στο Χαλάνδρι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικούς αθλητές  του SK8  και του BMX της πόλης του Χαλανδρίου. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πολλά μέλη της διοίκησης του δήμου καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Λαδόπουλος. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος παρέδωσε και επίσημα στην πόλη ένα υπερσύγχρονο πιστοποιημένο skate8 park και μίλησε για την αξία των κοινόχρηστων, ανοιχτών και προσβάσιμων σε όλους αθλητικών χώρων. Επίσης υποσχέθηκε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί έως ότου οι κάτοικοι της πόλης αποκτήσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις που τους αξίζουν.

 Την ευθύνη της επιτυχημένης οργάνωσης σε συνεργασία με τον Δήμο  είχε  το SLUTboard shop Χαλανδρίου. Την ημέρα δρόσισε η  Monster Energy,  ενώ το κοινό απόλαυσε δυνατή μουσική από dj  με την συμβολή  των  BARBERULES και Dark Side Tattoo Society . Η βραδιά τελείωσε με την απονομή των επάθλων.

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button