Αγία Παρασκευή

Χριστούγεννα στην Αγία Παρασκευή

Σε χριστουγεννιάτικη πόλη έχει μεταμορφωθεί αυτές τις μέρες η Αγία Παρασκευή. Όλοι οι δρόμοι είναι στολισμένοι και για κάθε γωνιά της πόλης έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις.
Φέτος, ο δήμος Αγίας Παρασκευής έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις εορταστικά δρώμενα και σε κάθε γειτονιά έχει προβέψει να υπάρχει έντονο το «άρωμα» των Χριστουγέννων, με αποκορύφωμα την κεντρική πλατεία, όπου χθες φωταγωγήθηκε το δέντρο και η ατμόσφαιρα ήταν παραμυθένια. Παντού υπήρχαν ξυλοπόδαροι, μασκότ , χιονάνθρωποι , εργαστηρία ζαχαροπλαστικής και δημιουργίας χριστουγεννιάτικων κατασκευών .

Η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη , η παραδοσιακή μουσική και τα χορευτικά από συλλόγους της περιοχής , αλλά και η παρουσία της φιλαρμονικής ορχήστρας του δήμου «απογείωσαν» την όμορφη γιορτή.
Τα καταστήματα της πόλης και η ΄Ένωση Εμποροβιοτεχνών, διοργάνωσαν το « Λευκό Σάββατο» με προσφορές για όλη την εορταστική περίοδο, προκειμένου η τοπική αγορά της Αγίας Παρασκευής να ενισχυθεί και να κρατηθεί η πόλη «ζωντανή», όπως αναφέρει και στο μήνυμά του ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος « Ας κρατήσουμε την πόλη μας ζωντανή και ας προσπαθήσουμε όλοι μέσα στην κρίση, με διάθεση και αλληλεγγύη ».
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων , στην ιστοσελίδα του δήμου.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close