Αγία Παρασκευή

Σε πολλά κομμάτια η δεξιά και στην Πεντέλη – Με τον Στεργίου ο Δρόσος

Συμβόλαιο αυτοδιοικητικής συνεργασίας για την ερχόμενη αυτοδιοικητική περίοδο ανακοίνωσαν την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018,   ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης με τον Δημοτικό Σύμβουλο, εκλεγμένο με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης “Συμπολιτεία”,  Γιώργο Δρόσο.
Η ανακοίνωση της συνεργασίας ήρθε λίγες ημέρες μετά και την απομάκρυνση του κ. Δρόσου απο την “Συμπολιτεία”, με απόφαση της επικεφαλής της, Δ. Κεχαγιά η οποία διαδέχθηκε τον Μανόλη Γραφάκο που θα κατέβει ως υποψήφιος της ΝΔ στις εθνικές εκλογές. Η παράταξη ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή είναι διασπασμένη καθώς αποχώρησε, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του και ο πρώην πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, Λευτέρης Κουντουλάκος παίρνοντας μαζί του πολλά στελέχη.
Η ηχηρή μεταγραφή Δρόσου στην παράταξη Στεργίου διαμορφώνει νεα δεδομένα στην Πεντέλη ενόψει των εκλογών. Οι δυο τους ανακοίνωσαν μετά την συνάντηση τους ότι “μετά από μία μακρά συζήτηση συμφώνησαν για τα κύρια θέματα-προβλήματα που απασχολούν τον τόπο και ειδικότερα τη Δ.Κ. Ν.Πεντέλης και στη συνέχεια ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Γιώργος Δρόσος έθεσε την υποψηφιότητά του στον Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» στη διάθεση του αρχηγού της Δημήτρη Στεργίου Καψάλη. Τέλος ευχήθηκαν αμοιβαία καλή επιτυχία και συνεργασία για τη νίκη του Συνδυασμού «Δημοτική Συμμαχία» που θα βοηθήσει τον τόπο και τους ανθρώπους του.”
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button