Χαλάνδρι

Σίμος Ρούσσος: Υπερασπιζόμαστε στην πράξη τους δημόσιους χώρους

Συνέλευση για τα δημόσια ακίνητα τα οποία διεκδικεί το Υπερταμείο,  16 εκ των οποίων βρίσκονται μέσα στο ρέμα, πραγματοποιήθηκε χθες στο Σύλλογο  Προστασίας Ρεματιάς, παρουσία του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο. 

Ακολουθεί η τοποθέτηση του Δημάρχου :

“Με την συμπερίληψη ολόκληρου του προεδρικού διατάγματος προστασίας της Ρεματιάς στην πρόταση για το νέο Γενικό πολεοδομικό της πόλης, θωρακίζουμε το Π/Δ από οποιαδήποτε αναθεωρητική προσπάθεια.

Με την προσφυγή του δήμου Χαλανδρίου στο ΣτΕ, ενάντια στην κυβερνητική απόφαση μεταβίβασης στο Υπερταμείο 37 δημόσιων ακινήτων (εκ των οποίων τα 16 μέσα στο ρέμα),υπερασπιζόμαστε στην πράξη τους δημόσιους χώρους.

Με την εκτελούμενη μελέτη τοπογράφησης ο δήμος αποκτά μια σύγχρονη και έγκαιρη καταγραφή και μια επιστημονικά τεκμηριωμένη βάση δεδομένων για την υφιστάμενη κατάσταση, απαραίτητη προυπόθεση για οποιοδήποτε αξιόπιστο σχέδιο ανάπλασης.

Με την υπό δημοπράτηση μελέτη ανάπλασης του σκεπαστού, διαμορφώνουμε νέους δημόσιους και πλήρως προσβάσιμους χώρους πρασίνου και αναψυχής.

Με τις σφραγίσεις των παράνομων χρήσεων,αποκαθιστούμε την νομιμότητα.

Με τις συστηματικές συντηρήσεις του δικτύου κρουνών,την συγκρότηση ομάδας εθελοντών δασοπυροσβεστών,τον νέο εξοπλισμό και τις προσλήψεις στην πολιτική προστασία προστατεύουμε το πράσινο.

Έγιναν πολλά, μένουν να γίνουν περισσότερα.

Με συνεργασία με τους συλλόγουςοικονομική και θεσμική ενίσχυση,σεβασμό στην αυτονομία,και τους φορείς της πόλης προχωρούμε”

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close