Χαλάνδρι

Πάνω απο 2 εκατ. ευρώ για τις αθλητικές υποδομές στο Χαλάνδρι

Ξεκίνησε από τους προβολείς του "Νίκος Πέρκιζας", νέο έργο αξίας 600.000 ευρώ.

Ξεκίνησε νέο έργο ανακατασκευής και συντήρησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Χαλανδρίου. Η αρχή του νέου έργου γίνεται με την συντήρηση των πυλώνων φωτισμού στο Ν.Πέρκιζας που αποτελεί την κεντρική αθλητική εγκατάσταση της πόλης. Το νέο έργο που μπήκε σε φάση υλοποίησης έχει προυπολογισμό 600.000 ευρώ και περιλαμβάνει έργα σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Χαλανδρίου.

Με τον τρόπο αυτό, ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ οι επενδύσεις που έκανε τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Χαλανδρίου στις αθλητικές υποδομές της πόλης οι οποίες, έως το 2014 ουσιαστικά υπολειτουργούσαν ενώ οι περισσότερες από αυτές ήταν  κλειστές.

Αιχμή των παρεμβάσεων αποτέλεσαν τα έργα πλήρους αναβάθμισης που έγιναν στο αθλητικό κέντρο Νίκος Πέρκιζας, που αποτελεί το κεντρικό αθλητικό σύμπλεγμα της πόλης, όπου ανακατασκευάστηκαν το Στάδιο, το Κλειστό Γυμναστήριο και το Κλειστό Κολυμβητήριο καθώς και όλες οι ανοιχτές εγκαταστάσεις.

Εκτεταμένες παρεμβάσεις έγιναν και στο σφραγισμένο έως το 2014, αθλητικό κέντρο Μάρκος Παπαδάκης στο Κάτω Χαλάνδρι, το οποίο αναβαθμίστηκε πλήρως ενώ εκεί δημιουργήθηκε και το πρώτο skate park στην πόλη.

Πλήρης ανακατασκευή έγινε και στο επίσης σφραγισμένο έως το 2014, ανοιχτό κολυμβητήριο Π. Παπαπαγιαννόπουλος.

Έργα και παρεμβάσεις έγιναν και σε όλα τα ανοιχτά γήπεδα της πόλης ενώ ο Δήμος ετοιμάζεται να δημοπρατήσει το επόμενο διάστημα,  ένα νέο αθλητικό κέντρο  στην περιοχή του Πατήματος όπου θα κατασκευαστεί ένας πολυδύναμος χώρος για τένις και ποδόσφαιρο.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button