ΚινηματογράφοςΝέαΕιδήσεις

Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων, μέσα από τις προτάσεις του Neolaia.gr.

Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα «φέρνει» νέες και αρκετά ενδιαφέρουσες ταινίες. ‘Ερχεται το «Shazam!

Η Οργή των Θεών» που σηματοδοτεί την επιστροφή του έφηβου ήρωα. Παράλληλα θα δούμε το «65», η νέα sci-fi περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Adam Driver, ενώ θα δούμε και το «Τυχερό Αστέρι» που βραβεύτηκε δύο φορές στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ακολουθούν όλες οι ταινίες της εβδομάδας:

1. Shazam! Η Οργή των Θεών

Υπόθεση: Ο Ζάκαρι Λέβι φορά ξανά τη στολή του υπερήρωα Shazam, στο σίκουελ που τον βρίσκει σε νέες περιπέτειες αλλά και αντιμέτωπο με μια κρίση ταυτότητας. Ο λόγος; Ο Shazam νιώθει ανεπαρκής απέναντι στους άλλους υπερήρωες, όπως για παράδειγμα τον Batman και τον Aquaman, οι οποίοι στο μυαλό του φαίνονται χρησιμότεροι για τον πλανήτη. Θα χρειαστεί όμως να ξεπεράσει γρήγορα τα υπαρξιακά άγχη του, καθώς εμφανίζονται νέοι απειλητικοί σούπερ ήρωες, που ενσαρκώνουν οι Έλεν Μίρεν και Λούσι Λου, οι οποίοι σχεδιάζουν να εφαρμόσουν δικά τους μοχθηρά σχέδια.

2. «65»

Υπόθεση: Μετά από μια καταστροφική συντριβή σε έναν άγνωστο πλανήτη, ο πιλότος Mils ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα είναι εγκλωβισμένος στη Γη… 65 εκατομμύρια χρόνια πριν! Έχοντας μόνο μια ευκαιρία να διασωθούν, ο Mils και ακόμη μια επιζήσασα, η Koa πρέπει να διασχίσουν ένα άγνωστο έδαφος γεμάτο επικίνδυνα προϊστορικά πλάσματα σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα επιβίωσης.

3. Τυχερό Αστέρι

Υπόθεση: Η υπόθεση αφορά μια ομάδα ανθρώπων η οποία αναλαμβάνει τον εντοπισμό ανεπιθύμητων βρεφών και παιδιών, τα οποία στη συνέχεια προσφέρει ως αντάλλαγμα σε οικογένειες χωρίς τέκνα.

4. Παρίσι Ξανά

Υπόθεση: Ένα σαββατιάτικο, φθινοπωρινό βράδυ, η Μία βιώνει μια τρομοκρατική επίθεση σε ένα παρισινό μπιστρό. Τρεις μήνες μετά, πασχίζει να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ και πώς να ανακτήσει τη ζωή της για να βρει ξανά την ευτυχία. Όμως δεν είναι πια η ίδια και το Παρίσι δεν είναι πια το ίδιο…

5. Σκάρλετ

Υπόθεση: Στη βόρεια Γαλλία, η Ζουλιέτ μεγαλώνει μόνη, μαζί με τον πατέρα της, βετεράνο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Παθιασμένη με το τραγούδι και την μουσική, η μοναχική νεαρή κοπέλα γνωρίζει έναν μάγο που της υπόσχεται πως τα πορφυρά πανιά θα την πάρουν μια μέρα μακριά από το χωριό της κι έκτοτε η Ζουλιέτ δεν παύει να πιστεύει στην εκπλήρωση αυτής της προφητείας. Από τον σκηνοθέτη του «Μάρτιν Ίντεν».

6. Ξεριζωμένοι

Υπόθεση: Από τον ελληνικό εμφύλιο μέχρι τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, από τα χρόνια του Φράνκο μέχρι τα χρόνια του Covid 19, από το γαλλικό νησί Ρεϋνιόν στον Ινδικό Ωκεανό μέχρι τη Σιβηρία, πολλά παιδιά ξεριζώθηκαν βίαια από το φυσικό τους περιβάλλον για πολιτικούς λόγους. Μέσα από τις μαρτυρίες τους, αναδύονται τρομερές και συχνά άγνωστες πτυχές της ιστορίας. Επτά ιστορίες ξεριζωμών. Επτά εξομολογήσεις. Ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο της ανελέητης πολιτικής.

Show More

Related Articles

Back to top button