ΚοινωνίαΚόσμος

Νεκρός 19χρονος εν μέσω διαδηλώσεων για τον Τζορτζ Φλόιντ

Ο δράστης άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου κατά των διαδηλωτών

Κλιμακώνεται η ένταση και η αναταραχή στους δρόμους των μεγαλουπόλεων στις ΗΠΑ, μετά τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό.

Ένας 19χρονος έπεσε νεκρός από πυρά εν μέσω διαδηλώσεων για τον Φλόιντ στην περιοχή Greektown του Ντιτρόιτ στην πολιτεία Μίσιγκαν, αργά το βράδυ της Παρασκευής.

FILE PHOTO: A protestor holds a photo of George Floyd during a protest against the death in Minneapolis police custody of African-American man George Floyd and the assault of Sha’Teina and Dan Grady El by Washtenaw County police, in Detroit, Michigan, U.S. May 29, 2020. REUTERS/Sylvia Jarrus/File Photo

Σύμφωνα με το CNN και την Boston Globe, ένας άγνωστος που επέβαινε σε όχημα SUV άνοιξε πυρ κατά των διαδηλωτών. Ο δράστης της επίθεσης απλά σταμάτησε στη μέση του δρόμου και άρχισε να πυροβολεί μέσα στον κόσμο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό αλλά είχε χάσει τη ζωή του.

Μέχρι στιγμής, η Αστυνομία δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν ο νεαρός συμμετείχε στις διαδηλώσεις, αν και το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο του Ντιτρόιτ, περιοχή όπου βρίσκονται σε εξέλιξη βίαιες συγκρούσεις για τον θάνατο του Φλόιντ.

Πηγή: in.gr

Show More

Related Articles

Back to top button