Βριλήσσια

Ξανά για βουλευτής ο Αργύρης Ντινόπουλος

Τι συμβαίνει με την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Βριλησσίων

Στα βουλευτικά έδρανα θα κάτσει, όπως όλα δείχνουν, ξανά ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Τον δρόμο προς την Βουλή “ανοίγει” η ανακοινωμένη απόφαση της ηγεσίας της ΝΔ  να παραιτηθούν των εδρών τους οι βουλευτές που θα είναι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές..

Κάτι που ήδη έχουν δηλώσει ότι θα κάνουν ο Ευάγγελος Μειμαράκης και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Την θέση τους σε αυτή την περίπτωση αναμένεται να λάβουν οι δυο επιλαχόντες στην Β Αθηνών, Αργύρης Ντινόπουλος και Ζωή Ράπτη.

Ωστόσο, ο κ. Ντινόπουλος έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Βριλησσίων, από όπου και ξεκίνησε την πολιτική καριέρα ως Δήμαρχος την περίοδο 2002-2006. Μάλιστα, η επιστροφή του στα τοπικά πράγματα πυροδότησε πλήθος πολιτικών εξελίξεων στον χώρο της δεξιάς παράταξης προκαλώντας τελικώς την διάσπαση της.  Η επαναφορά του στα βουλευτικά έδρανα θα γίνει λίγο πριν στηθούν οι κάλπες των δημοτικών εκλογών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο κ. Ντινόπουλος δηλώνει ότι επιθυμεί να καταλάβει την έδρα στην Βουλή. Όλα όμως αναμένεται να κριθούν στο ραντεβού που θα γίνει, ενδεχομένως και την Παρασκευή 22/3 με τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται και στο εάν ο κ. Μητσοτάκης τηρήσει στην περίπτωση των υποψηφίων Δημάρχων την ίδια στάση που είχε και για το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτών και ευρωβουλευτών. Ο ίδιος πάντως, το 2014 πριν τις προηγούμενες εκλογές, είχε ταχθεί και υπέρ του ασυμβιβάστου βουλευτή και υποψήφιου δημάρχου.

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button