ΔήμοιΗράκλειοΝέαΕιδήσεις

Το cine Φιξ ξεκίνησε τις προβολές

Ένα νέο στέκι δροσιάς και διασκέδασης απέκτησαν οι κάτοικοι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής: το Σινέ… Φιξ, το θερινό σινεμά που στήθηκε μέσα στο Κτήμα Φιξ, το κτήμα των 28 στρεμμάτων πρασίνου, που πρόσφατα πέρασε στην κυριότητα του Δήμου με πρωτοβουλία του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, για να γίνει το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης.

Εκατοντάδες δημότες, μικροί και μεγάλοι, παρακολούθησαν τις ταινίες του πρώτου Σαββατοκύριακου των προβολών κάτω από τα δέντρα του Φιξ, στα καθίσματα του θερινού σινεμά.

Το Σινέ Φιξ θα προβάλει ταινίες από τον παλιό, καλό κινηματογράφο, ελληνικό και διεθνή αλλά και παιδικές ταινίες, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή του καλοκαιριού στις 21.00, χωρίς είσοδο, χωρίς εισιτήριο, δωρεάν για όλους.

Το θερινό σινεμά του πάρκου διαθέτει 100 θέσεις (πολυθρόνες με τραπεζάκια) και μια τροχήλατη καντίνα για τα αναψυκτικά, τον καφέ, το ποτό και, βέβαια, το.. ποπ κορν της βραδιάς. Δεν χρειάζεται κράτηση θέσης, προτείνεται όμως να έρθει κάποιος ή κάποια αρκετά πιο νωρίς από την έναρξη της ταινίας.

Άλλωστε, θυμίζουμε, το Κτήμα Φιξ λειτουργεί πλέον με διευρυμένο ωράριο επίσης κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, οπότε και ξεκινούν οι προβολές του θερινού σινεμά.

«Τι καλύτερο, λοιπόν, για τα απογεύματα του καλοκαιριού στην πόλη από μια βόλτα στο πάρκο, η οποία θα κλείσει με μια παλιά ταινία», σχολιάζει Νίκος Μπάμπαλος και συμπληρώνει: «Όταν πήραμε το Κτήμα Φιξ είχα πει ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Να που το κάνουμε πραγματικότητα, να που φτιάχνουμε όμορφες στιγμές, εικόνες και αναμνήσεις στο Ηράκλειό μας, στην πόλη που αγαπάμε».

Το πρόγραμμα των προβολών του Σινέ Φιξ είναι διαθέσιμο στο iraklio.gr και στο ktimafix.gr.

* Υπενθυμίζουμε, για ταινίες πρώτης προβολής αλλά και ακόμα περισσότερες προβολές όλες τις ημέρες της εβδομάδας ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διαθέτει τον θερινό κινηματογράφο Νοσταλγία (Κέας και Τερψιχόρης).

Show More

Related Articles

Back to top button