Βριλήσσια

“Κάτω τα χέρια από τα ακίνητά μας” – Νέα κινητοποίηση στα Βριλήσσια

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, χθες στην πλατεία Αναλήψεως , των θιγόμενων ιδιοκτητών ακινήτων στα Βριλήσσια, για τις αγωγές του Ελληνικού Δημοσίου..

«Ο αγώνας θα συνεχιστεί ενάντια στην παντελώς απρόβλεπτη ενέργεια του Δημοσίου, να διεκδικεί άδικα την περιουσία μας» δηλώνουν αποφασισμένοι οι δεκάδες ιδιοκτήτες των Βριλησσίων, οι οποίοι βλέπουν να απειλούνται οι περιουσίες τους.

«Δεν θα κάνουμε πίσω και θα συνεχίσουμε αμείωτα , μέχρι να δοθεί οριστική λύση» δηλώνει ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης.

Δήμαρχος και ιδιοκτήτες ζητούν άμεση παραίτηση από κάθε παράλογη και μη νόμιμη αξίωση” καθώς “τα Βριλήσσια έχουν ενταχθεί στο σχέδιο πόλεως εδώ και πάνω από 30 χρόνια” και “οι δημότες κατέχουν νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας, έχουν εγγράψει τις περιουσίες τους στο Κτηματολόγιο κι έχουν πληρώσει για αυτά φόρους”.

Η υποβολή πρότασης νομοθετικής τροπολογίας , η οποία έχει διαβιβαστεί στα αρμόδια υπουργεία, αποτελεί αφετηρία, ώστε να επιλυθεί συνολικά το πρόβλημα τόσο στα Βριλήσσια, όσο και στους υπόλοιπους δήμους της Ελλάδας.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close