Αγία Παρασκευή

Η Ελλάδα προοδεύει

Της Ιωάννας Κοντούλη

Ας επιμείνουμε τώρα που καταφέραμε να την κρατήσουμε όρθια. Για να συνεχίσει τα σταθερά βήματα, μόνο, προς τα εμπρός, διασφαλίζοντας τον σεβασμό στον άνθρωπο και
το περιβάλλον.

Ακριβώς αυτή η αξία μας, είναι ο κύριος λόγος που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας – Β1.

Αναγνωρίζοντας τις αδυναμίες που υπήρξαν και μαθαίνοντας από αυτές, παραμένει ο χώρος που εκφράζει τον άνθρωπο ως δημιουργικό μέρος μιας υπεύθυνης συλλογικότητας. Ο χώρος που μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας και να εγγυηθεί την αποκατάσταση και την ενίσχυση των ανθρώπων που στις σκληρές συνθήκες των μνημονίων είδαν την καθημερινότητά τους να μετατρέπεται σε αδιάκοπο αγώνα επιβίωσης.

Δεσμεύομαι να εργαστώ δημιουργικά, με προσήλωση, πάθος και διαφάνεια για να συνεχίσει η χώρα μας στον δρόμο της προόδου, με τον ευρύ πολιτικό και κοινωνικό χώρο που εκφράζει τον κόσμο της εργασίας και της βιώσιμης, εγχώριας, παραγωγής.

Είναι άδικο για όλους μας, να επιτρέψουμε σε παλαιοκομματικές χρεοκοπημένες δυνάμεις να ανακόψουν την πορεία μας, ειδικότερα όταν μέλημά τους είναι η επαναφορά στην «αχόρταγη» και ανεξέλεγκτη εξουσία. Είναι θετικό και σημαντικό ότι συνεχίζουν να μας πιστεύουν οι εργαζόμενοι, οι υγιείς, ανανεωτικές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας.

Είμαστε κομμάτι σας. Όλοι μαζί προχωράμε για την Ελλάδα που αξίζουμε.

Δεσμεύομαι να τιμήσω τον σταυρό προτίμησής σας, παρούσα και μάχιμη.

*Υποψήφια Βουλεύτρια Β1 – Βόρειου Τομέα Β´ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button