ΨυχαγωγίαΔημοτικά

Ο Αντώνης Μιτζέλος, έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στη Γκαλερί Δημιουργών «Σε φόντο Φθινοπωρινό»!

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 9.30 μμ

Είναι ένας διακεκριμένος Έλληνας συνθέτης της γενιάς του με αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες και βιρτουόζος κιθαρίστας με διεθνή δράση, συνεργασίες και αποδοχή, που έχει αφήσει το δικό του προσωπικό στίγμα στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, από την εποχή των θρυλικών «Τερμιτών» μέχρι και σήμερα.

Ο Αντώνης Μιτζέλος, έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στη Γκαλερί Δημιουργών «Σε φόντο Φθινοπωρινό»!

«Μία προσωπική, τραγουδιστική, σολιστική βραδιά του Αντώνη, με μια κιθάρα και ένα πιάνο, ακουστική, άκρως συμμετοχική και πάντα επί της ουσίας», σημειώνει η Galerie και προσθέτει: «Μπορείς να διηγηθείς πολλές ιστορίες με μια κιθάρα, ένα πιάνο και μια ζεστή φωνή. Όλες τις ιστορίες για την ακρίβεια.

Τραγούδια και ιστορίες παλιές και καινούργιες, για την αγάπη, τον φίλο, την χώρα σου και τους ανθρώπους της, την γυναίκα και τον άντρα, για ένα τηλεφώνημα που δεν ήρθε ποτέ, για ένα νανούρισμα που θα ήθελες να σου τραγουδήσουν. Τραγούδια και ιστορίες που σημάδεψαν παρέες και σε μια ξεχωριστή παράσταση τις ακούμε όλες μαζί, τις τραγουδάμε όλοι μαζί. Απλά και με ουσία.
Τα τραγούδια του Αντώνη λίγο πολύ όλοι τα έχουμε σιγοτραγουδήσει και τα τελευταία χρόνια τα ερμηνεύει ο ίδιος στις συναυλίες του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, κτίζοντας ένα μοναδικό προσωπικό ερμηνευτικό προφίλ: «Με το ίδιο μακό», «Να μ’ αγκαλιάζεις», «Σκόνη», «Πες μου θάλασσα», «Φύλακας άγγελος», «Φλασάκι», «Πόσο σε Θέλω» και τόσα άλλα… Θα τα ακούσουμε συμμετέχοντας και τραγουδώντας όλοι μαζί, όπως συνηθίζεται στις παραστάσεις του!

Νταλάρας, Φλέρυ Νταντωνάκη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ελένη Βιτάλη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Κότσιρας, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Μελίνα Ασλανίδου κ.α. είναι μόνο μερικοί απ’ τους κορυφαίους ερμηνευτές της εγχώριας σκηνής, που έκαναν όλους τους Έλληνες να σιγομουρμουρίζουν τα τραγούδια του!

Ο Αντώνης μας προ(σ)καλεί το Σαββάτο 30/9 να κλείσουμε τις οθόνες και να πάμε στη Γκαλερί Δημιουργών «Σε φόντο Φθινοπωρινό» και να λυτρώσουμε την ψυχή μας με μουσική και προσωπική επικοινωνία.
Σπεύσατε σε μια… «ήμουν κι εγώ εκεί» βραδιά!», καταλήγει η Galerie Δημιουργών.

Στο πιάνο θα είναι ο Διαμαντής Καλαφατιάδης.

Info

Ώρα προσέλευσης: 21:15
Ώρα έναρξης: 21:30
Ημέρα παράστασης: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: 12€
Galerie Δημιουργών: Χελιδονούς 28, Κηφισιά

Show More

Related Articles

Back to top button