Αγία Παρασκευή

Γ. Σταθόπουλος: Τι κάναμε και τι θα κάνουμε για τον Άι Γιάννη

Ξεκινούν έργα άνω των 25 εκ. ευρώ

Έργα αξίας άνω των 25 εκατομμυρίων ευρώ ξεκινούν να υλοποιούνται για την περιοχή του Αι Γιάννη, απο τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, o οποίος έδωσε στην δημοσιότητα πλήρη προγραμματισμό και απολογισμό έργων στην περιοχή, που αποτελεί και την καρδιά της πόλης.

Πρόκειται για έργα βασικών υποδομών που βρίσκονται σε φάση δημοπράτησης ή θα δημοπρατηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου:

*Εντός του 2019 θα ξεκινήσει η υλοποίηση του νέου Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής το οποίο εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρεια Αττικής (με προϋπολογισμό 21.000.000 ευρώ) και δημοπρατήθηκε απο τον Δήμο στις 3/8/2018. Υπεγράφη το πρακτικό της δημοπρασίας και ακολουθούν τα υπόλοιπα βήματα.

*Ξεκινά τον Ιανουάριο του 2019, εκτός απροόπτου, η συνολική ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους (προϋπολογισμού 1.300.000€) με συγχρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο. Το τμήμα της οδού από Νεαπόλεως έως Γραβιάς που δεν διαθέτει αγωγό ομβρίων θα αναπλαστεί μετά την κατασκευή του αγωγού που θα γίνει μέσα στο 2019.

*Εντός του 2019 θα υλοποιηθεί η ανάπλαση της Πλατείας Αϊ-Γιάννη (δημιουργία 2ης Παιδικής χαράς, σύγχρονο σιντριβάνι σε νέα θέση, εμπλουτισμός Πρασίνου κ.α.). Ολοκληρώθηκε η μελέτη η οποία εστάλη προς έγκριση και επίκειται η έκδοση των τευχών δημοπράτησης του έργου.

*Εντός του επόμενου διαστήματος αναμένεται να ξεκινήσει νέο έργο καθολικών σφαλτοστρώσεων συνολικού Προϋπολογισμού 999.500€, το οποίο δημοπρατήθηκε στις 23 Ιουλίου με χρηματοδότηση από το Δήμο και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις οδούς Ειρήνης, 28ης Οκτωβρίου, Γραβιάς, Πελοποννήσου, Βορά και Ανατολής.

*Ξεκινά και νέο έργο επισκευής φθορών οδοστρωμάτων (μικρότερες ασφαλτοστρώσεις σε προβληματικά σημεία) συνολικού Προϋπολογισμού 280.000€, που χρηματοδοτείται από το Δήμο και περιλαμβάνει πολλά σημεία οδών του Αι Γιάννη. Το έργο δημοπρατήθηκε στις 24 Ιουλίου.

*Εντός Οκτωβρίου ξεκινάει έργο ευρείας κλίμακας ανακατασκευής και συντήρησης πεζοδρομίων συνολικού Προϋπολογισμού 601.400€, που χρηματοδοτείται από το Δήμο και περιλαμβάνει πολλά σημεία πεζοδρομίων του Αι Γιάννη.

*Προχωρά η πιλοτική εφαρμογή «έξυπνου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης» στην οδό Αγίου Ιωάννου. Όπως ανακοίνωσε ο Γεν. Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής Στέλιος Ράλλης παρουσιάζοντας τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος σε ημερίδα στην Αγία Παρασκευή ο Δήμος μας είναι ένας από τους 8 Δήμους της Αθήνας που αυτό θα εφαρμοστεί πιλοτικά μέσα στο 2019 καθώς έχουμε εκπονήσει την απαραίτητη σχετική μελέτη.

 

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΩΣ ΤΩΡΑ

Σύμφωνα με τον απολογισμό έργου που έδωσε στη δημοσιότητα, ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος:

  • Έγινε έργο αποκατάστασης μεγάλου τμήματος των πεζοδρομίων στις οδούς Μακεδονίας, Νεαπόλεως, Επτανήσου (και νέο πεζοδρόμιο), Λήμνου, Μ. Αλεξάνδρου (νέο πεζοδρόμιο) και μικρότερου τμήματος της οδού Ηπείρου. Σύνολο ανάπλασης 2 χλμ.
  • Έγινε έργο καθολικής ασφαλτόστρωσης στις οδούς Ασημακοπούλου και Ύδρας καθώς και όλης της πλατείας Ύδρας, στις οδούς Αγ. Ιωάννου (από Ελβετίας έως Τασσσοπούλου), Θεμιστοκλέους (από Δήμητρος έως Ευαγγελιστρίας), Τρωάδος (από Αγ. Ιωάννου έως Θεμιστοκλέους), Αχιλλέως, Περικλέους (από Δήμητρος έως Παραδείσου), Αιόλου (από Αγ. Ιωάννου έως Αρτέμιδος), Σκύρου (από Μεσογείων έως Τεμπών), και Αγ. Σοφίας (από Τρικάλων έως Παλαιολόγου) συνολικά περί τα 3 χλμ.
  • Έγιναν επίσης, από δύο εργολαβίες του Δήμου, επισκευές οδοστρωμάτων, πεζοδρομίων και ασφαλτοτάπητα σε πολλά σημεία του Αι Γιάννη.
  • Έγινε πεζοδρόμηση (με τοποθέτηση εμποδίων) της οδού Γιαβάση, από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως την Στρ. Τόμπρα ως τους καλοκαιρινούς μήνες, Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή τις βραδινές ώρες. Σύντομα (αρχές του 2019) θα γίνει οριστική πεζοδρόμηση χωρίς δίοδο αυτοκινήτων σύμφωνα με την μελέτη που εκπονήθηκε το 2017 από την Τεχνικής Υπηρεσία για την Κεντρική Πλατεία Αγ. Παρασκευής.
  • Απελευθερώθηκε η Κεντρική Πλατεία από τα οχήματα με τοποθέτηση μπάρας. Είναι γνωστό ότι όταν αναλάβαμε η Πλατεία ήταν χώρος στάθμευσης δεκάδων αυτοκινήτων.
  • Έγινε ανάπλαση των πεζοδρόμων Ελευθερίας και Ιερολοχιτών από το Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ.

  • Έγινε επισκευή τμήματος των πεζοδρομίων της οδού Αγ. Ιωάννου από την πλατεία του Αϊ-Γιαννη μέχρι την οδό Γραβιάς. Παρά ταύτα υπάρχει ανάγκη και άλλων επισκευών.
  • Έγινε ανάπλαση τμημάτων πεζοδρομίων επί της Λεωφ. Μεσογείων.
  • Έγιναν και γίνονται τακτικά εργασίες εξωραϊσμού της πλατείας Αι Γιάννη.
  • Τοποθετήθηκαν πολλά απαγορευτικά στάθμευσης στα πεζοδρόμια της οδού Αγίου Ιωάννου
  • Τοποθετήθηκαν πολλά καθιστικά σε πλατείες και στάσεις λεωφορείων.
  • Έγιναν βελτιώσεις της υπάρχουσας κατάστασης στις οδούς Μεγαλόχαρης- Κ. Παλαιολόγου. Ωστόσο για να προχωρήσουν οι μελέτες διανοίξεων αυτών των δύο οδών απαιτείται να ταχτοποιηθούν ιδιοκτησιακά ζητήματα που εκκρεμούν.

Τι κάναμε στην ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ:

  • Τοποθετήσαμε στην περιοχή του Αι Γιάννη επτά συστήματα υπογειοποιημένων κάδων συλλογής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών: Τέσσερα στην Κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής, ένα στη συμβολή των οδών Αγίου Ιωάννου και Τασοπούλου, ένα στην οδό Ελβετίας και ένα στη γωνία των οδών Αγίου Ιωάννου & Αιόλου.
  • Λειτουργούμε 6 Γωνιές Ανακύκλωσης στον Αι Γιάννη (30 σε όλη την πόλη) για τη χωριστή συλλογή 5 ρευμάτων: Χαρτί, γυαλί, μέταλλο/πλαστικό, ενδύματα/υφάσματα, οργανικά απόβλητα με στόχο την επίτευξη υψηλότερου ποσοστού ανάκτησης υλικών προς ανακύκλωση ή επαναχρησιμοποίηση. Η τοποθέτηση κάδων γυαλιού και χαρτιού (δύο πρώτα ρεύματα) στις Γωνιές ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουλίου. Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου ξεκίνησε η σταδιακή ένταξη και άλλων 2 ρευμάτων με την τοποθέτηση σε 6 Γωνιές Ανακύκλωσης του κόκκινου κάδου για τη χωριστή συλλογή ειδών ένδυσης και του καφέ κάδου για τη χωριστή συλλογή οργανικού υλικού (υπολείμματα μαγειρεμένων τροφών, φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά κ.α).
  • Γίνεται από το 2015 και κάθε χρόνο λεπτομερής καθαρισμός και αποψίλωση μεγάλου αριθμού οικοπέδων και μεγάλων χώρων. Στον Αι Γιάννη καθαρίστηκαν: Το κτήμα Μπέλμπα, το πάρκο Γραβιάς, το πάρκο Νεαπόλεως, το πάρκο «Στ. Κώτσης», η περιοχή γύρω από το Μοναστήρι και το δρόμο μέχρι το χωματόδρομο, κα.
  • Λειτουργήσαμε το Κινητό Πράσινο Σημείο για την ανακύκλωση, που βραβεύτηκε στα «Best City Awards» το 2016, στην πλατεία Αι Γιάννη και στην Κεντρική πλατεία.
  • Έγινε απομάκρυνση εγκαταλειμμένων οχημάτων η οποία συνεχίζεται και το 2018.
  • Έγινε αναβάθμιση και συντήρηση του δικτύου κάδων απορριμμάτων, ανακυκλώσιμων υλικών και μικροαπορριμμάτων καθώς και προμήθεια σαρώθρου, οχημάτων κ.α.
  • Εκδώσαμε το παραμύθι για την ανακύκλωση «Η περιπέτεια της κυρίας Χάρτινης» το οποίο απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με στόχο να τα μάθει να χρησιμοποιούν σωστά και τακτικά τους μπλε κάδους και να μεταδίδουν το μήνυμα της ανακύκλωσης και το οποίο επίσης βραβεύτηκε στα «Best City Awards» το 2017.

Έγιναν ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ:

  • Στο 2ο Γυμνάσιο ανακαινίστηκε η αίθουσα εκδηλώσεων (βάψιμο εσωτερικά και εξωτερικά, αλλαγή φώτων θεάτρου, τοποθέτηση προτζέκτορα, καινούργια έπιπλα κα), βάφτηκαν εσωτερικά όλοι οι χώροι (αίθουσες, διάδρομοι, κλιμακοστάσια), οι κερκίδες του γηπέδου και το φυλάκιο, ενώ επισκευάστηκε το δάπεδο του γηπέδου και αντικαταστάθηκε το πάτωμα του φυλακίου.
  • Έγινε ανάπλαση των αύλειων χώρων, των χώρων υγιεινής (τουαλετών) και του μπάσκετ του 1ου Δημοτικού Σχολείου.
  • Έγινε ανάπλαση χώρων υγιεινής (τουαλετών) του 2ου Δημοτικού Σχολείου
  • Στο 1ο Λύκειο κατασκευάστηκε νέα Θεατρική Σκηνή, έγινε βάψιμο εσωτερικό(αίθουσες, γραφεία καθηγητών, κλιμακοστάσια), εξωτερικό, σκάλας εισόδου και κιγκλιδωμάτων και κατασκευάστηκε ράμπα για ΑμεΑ
  • Oι Σχολικές Επιτροπές πραγματοποίησαν ένα ευρύ φάσμα εργασιών επισκευών και συντήρησης καθώς και αγορές για την αναβάθμιση των εξοπλισμών των Σχολειών μας
  • Έγινε ανάπλαση του αύλειου χώρου του 2ου Δημοτικού στο πλαίσιο του Συμμετοχικού Σχεδιασμού.
  • Έχουν ενταχθεί στη μεγάλη εργολαβία 2018-2019 σημαντικές εργασίες στο 8ο Δημοτικό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ανακαινίστηκαν και πιστοποιήθηκαν:

  • Της οδού Ασημακοπούλου

  • Της Πλατείας Αϊ-Γιάννη

  • Της Κεντρικής Πλατείας Αγ. Παρασκευής.

  • Ο Δήμος θα υλοποιήσει σύντομα νέα εργολαβία για την αναβάθμιση των Παιδικών Χαρών προϋπολογισμού 450.000€ που χρηματοδοτείται με 234.000€ από το Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών και 216.000€ από ίδιους πόρους.

Επίσης συνεχίζεται η φύλαξη των Παιδικών Χαρών από ειδικευμένη εταιρεία.

ΠΑΡΚΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ»:

  • Τι εργασίες έγιναν στο πάρκο: Δημιουργήθηκε ένας ιδιαίτερα καλαίσθητα διαμορφωμένος χώρος, όπου τοποθετήθηκε νέα σκηνή και νέα οθόνη. Στον χώρο λειτουργεί για τέσσερα χρόνια ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Θανάσης Βέγγος», και ο οποίος μετατρέπεται εύκολα ώστε να γίνεται απολύτως κατάλληλος για θεατρικές παραστάσεις, έγιναν επίσης εργασίες αποξήλωσης κερκίδων, φυτεύσεις θάμνων, επισκευές και βελτιώσεις στην περίφραξη, το φωτισμό και τους δρόμους, καθαρισμοί, συντηρήσεις σε κτίρια και εξοπλισμό, έργα ομβρίων κ.α.
  • Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου 2017 το Προεδρικό Διάταγμα (ΦΕΚ) «Τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή του πρώην Στρατοπέδου Σπυρούδη Δήμου Αγίας Παρασκευής (ν. Αττικής) και καθορισμός χρήσεων γης και όρων και περιορισμών δόμησης». Η έκδοση του ΦΕΚ μας επιτρέπει να εκπονήσουμε τις απαραίτητες μελέτες και να υλοποιήσουμε έργο αξιοποίησης, περιβαλλοντικής αναβάθμισης και προστασίας του πρ. στρατοπέδου με πλήρη ένταξή του στην πολιτιστική και αθλητική ζωή της πόλης και των κατοίκων της. Για το θέμα εγκρίθηκε και προχωρά η ανάθεση σύνταξης προμελέτης.

«ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ»:

  • Έγινε μελέτη που έδειξε την επάρκεια της στατικότητας του όπως και μελέτη βιωσιμότητας που παρουσιάστηκε στο 2ο Γυμνάσιο. Το σημαντικότερο είναι ότι πετύχαμε χρηματοδότηση της μελέτης κατασκευής του από την Περιφέρεια, κάτι που ψήφισαν όλες οι παρατάξεις (με ένα λευκό), μελέτη η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί, ώστε να διεκδικήσουμε την ολοκλήρωση του.
  • Παράλληλα αναμορφώσαμε όλον τον περιβάλλοντα χώρο (καλαίσθητη περίφραξη, πεζοδρόμια, τοποθέτηση καθιστικών, θα γίνουν φυτεύσεις, βελτίωση φωτισμού κ.α.) κάτι που ζήτησαν και οι κάτοικοι της περιοχής.

ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ:

  • Συντάχθηκαν και εγκρίθηκαν δύο μελέτες, η μελέτη Γεωλογικής Καταλληλότητας και Υδροτεχνική Μελέτη.
  • Ολοκληρώθηκε η περιβαλλοντική μελέτη.
  • Έγινε η διαμόρφωση (χωματουργικά, κατασκευή διαδρόμων, πλήρες δίκτυο απορροής ομβρίων) στο αδιαμόρφωτο τμήμα του.
  • Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η ανάθεση σε εξωτερικό μελετητή της σύνταξης προμελέτης για την κατασκευή Ναού και λοιπών εξωτερικών κτιριακών εγκαταστάσεων (κτίριο γραφείων, κτίριο πλύσης κ.λπ.). Στόχος μας είναι οι εργασίες να γίνουν εντός του 2019.

 

ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΕΣ:

  • Ξεκίνησε και ολοκληρώνεται εντός του 2018 η κατασκευή 2ης πεζογέφυρας επί της Λεωφ. Μεσογείων (συνδέει την οδό Ευαγγελιστρίας με την Πλατεία Πέτρουλα επί της οδού Χίου), από το Υπουργείο Μεταφορών (ΥΜΕΤ).Το εν λόγω σημείο αναδείχτηκε 2ο σε επικινδυνότητα από τα 20 που μελετήθηκαν στη Μελέτη Σκοπιμότητας επιλογής θέσεων ανισόπεδων διαβάσεων πεζών στους οδικούς άξονες αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων στο Λεκανοπέδιο Αττικής Γενική Γ.Δ.Ε στο Λεκανοπέδιο Αττικής.
  • Λειτούργησε, με ενέργειες του Δήμου, η πεζογέφυρα επί της Λεωφ. Μεσογείων στο Σταυρό (Γελαδάκη) και έγινε ονοματοδοσία της προς τιμήν του αείμνηστου πρ. πρόεδρου του Συλλόγου Κατοίκων Πευκακίων Μ. Μιχαηλίδη, σε ειδική εκδήλωση.

Τι κάναμε για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και το ΒΟΥΝΟ:

  • Έγινε ανάπλαση του Πάρκου της οδού Γραβιάς με τοποθέτηση καθιστικών, κάδων και ενημερωτικών πινακίδων σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού- ΣΠΑΥ.
  • Έγινε ανάπλαση τεσσάρων μονοπατιών στον Υμηττό (τα 11, 12, 13, 14) συνολικής διαδρομής 20 χιλιομέτρων σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ,.
  • Αποκτήσαμε Πυροσβεστικό Όχημα κατάλληλο για τους χωματόδρομους του βουνού από τον ΣΠΑΥ το οποίο θα παραχωρηθεί στους εθελοντές του Σωματείου Πολιτικής Προστασίας Β/Α Τομέα Υμηττού Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ.
  • Τοποθετήθηκαν νέα πυροφυλάκια και έγιναν καθαρισμοί και αποψιλώσεις στο βουνό σε συνεργασία με το ΣΠΑΥ.
  • Έγιναν δράσεις καθαρισμού και συντήρησης του Δικτύου Πυρασφαλείας σε συνεργασία με εθελοντές.
  • Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία προς το βουνό τις βράδυνες ώρες στο Μοναστήρι του Αι Γιάννη, όλο το χρόνο.
  • Έγιναν καθαρισμοί με τη δράση « Lets do it Greece».

ΕΡΓΑ ΟΜΒΡΙΩΝ:

  • Κατασκευάστηκαν (με σύμβαση άνευ ανταλλάγματος του Αμερικάνικου Κολλεγίου) έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στις οδούς Βορρά και Γραβιάς.

  • Ολοκληρώνεται η μελέτη ομβρίων για την περιοχή Αϊ Γιάννη που περιλαμβάνει τρείς κλάδους:

  • Οδοί Τεμπών – Ύδρας έως Μεσογείων.

  • Οδοί Θεμιστοκλέους-Ρηγα Φεραίου-Περικλέους-Παραδείσου-Μεσογείων.

  • Όλη η οδός Ειρήνης , η οδός Νεαπόλεως και το άνω μικρό τμήμα της οδού Αιγαίου Πελάγους.

Τι κάναμε για τις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:

  • Έγιναν έργα, επισκευές και βελτιώσεις στους Αθλητικούς χώρους της περιοχής Αι Γιάννη και αδειοδοτήθηκαν επίσημα όλοι (Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αιγαίου Πελάγους και Νότου, Κλειστό Γυμναστήριο Αιγαίου Πελάγους και Νότου, και για πρώτη φορά τα 2 Ανοικτά Γήπεδα Τένις Αιγαίου Πελάγους και Νότου), όπως και στο γήπεδο του πάρκου «Στ. Κώτσης». Έγινε επίσης μόνωση των κιγκλιδωμάτων της κερκίδας στην οδό Νότου, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα.
  • Έγινε πλήρης ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου της οδού Νότου, έγινε διαμόρφωση χώρων και κάλυψη των κιγκλιδωμάτων της κερκίδας με προστατευτικά
  • Κατασκευάστηκαν νέα γραφεία και αποθήκη του ΠΑΟΔΑΠ κάτω από την κερκίδα της οδού Νότου, μετά δε την ολοκλήρωση των γραφείων για το βόλεϊ, γραφεία απέκτησε και η «Ολυμπιάδα».
  • Έγινε ενεργειακή αναβάθμιση για εξοικονόμηση ενέργειας (μονώσεις, υαλοπίνακες, εξοπλισμοί κ.α.) στο Γυμναστήριο της οδού Νότου με το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ.
  • Έγινε ανάπλαση του αγωνιστικού χώρου του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ και αντικατάσταση μπασκέτας πίσω από την Κεντρική Πλατεία (οδός Ηρ. Πολυτεχνείου και Στρ. Τόμπρα).
  • Τοποθετήθηκαν δέκα όργανα Γυμναστικής στο Πάρκο Νεαπόλεως δίπλα στα Σχολεία.

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ:

Έχουμε κάνει τρείς συσκέψεις με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τελευταία την κοινή των Δημάρχων του Βόρειου τομέα, για θέματα περιπολιών, φύλαξης χώρων και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

  1. Ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η αλλαγή σκοπού του Ασημακοπούλειου κληροδοτήματος από δημιουργία Σανατορίου σε δημιουργία Παιδικού Σταθμού και ΚΑΠΗ.

  2. Βελτιώθηκε σημαντικά ο εορταστικός φωτισμός και στολισμός ιδιαίτερα της οδού Αγ. Ιωάννου.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button