Βριλήσσια

Ο Ξένος πάει και… ΝΔ

Δεν έμεινε ασχολίαστη η παρουσία του Δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη στην πρόσφατη εκδήλωση που διοργάνωσε στα Βριλήσσια, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον βόρειο τομέα της Αθήνας και εκ των στενότερων συνεργατών του Κ. Μητσοτάκη, Μανώλης Γραφάκος και η εγκάρδια συνομιλία που είχαν οι δυο τους.

Ο προερχόμενος από την κεντροαριστερά Ξ. Μανιατογιάννης διατηρεί θερμές και φιλικές σχέσεις με τον πρώην Δήμαρχο Μελισσίων κι αυτές δεν κρύφτηκαν από καμία πλευρά ενώ και οι δυο ανάρτησαν την φωτογραφία που τους “τράβηξαν”, στα social media.

Κάποιοι, “διέγνωσαν” αμηχανία έως και ενόχληση από την πλευρά των αντιπάλων του κ. Μανιατογιάννη, που εκφράζουν την τοπική ΝΔ των Βριλησσίων, τόσο από την πλευρά Ιωαννίδη-Πισιμίση όσο και από αυτή του Α. Ντινόπουλου.

Ο τελευταίος μάλιστα, ο οποίος έχει επενδύσει στο αφήγημα του “καθοδηγούμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανιατογιάννη”, οπωσδήποτε έχει έρθει σε δυσμενή, τακτικά και επικοινωνιακά, θέση, βλέποντας τον Δήμαρχο Βριλησσίων να συμμετέχει στην πολιτική εκδήλωση του υποψήφιου της ΝΔ στη Βόρεια Β’ Αθήνας. Κι αυτό ειδικά μετά και τις ανοιχτές και άνευ όρων στηρίξεις από τη δημοτική παράταξη της Ανοιχτής Πόλης και από το ΚΙΝΑΛ, που ανταποκρίθηκαν θετικά στο προσκλητήριο για ανεξάρτητο προοδευτικό σχήμα, που κήρυξε ο νυν Δήμαρχος.

Δεν έμεινε επίσης ασχολίαστο -και μάλιστα από “γαλάζια” στόματα, ότι οι ανταγωνιστές του Ξ. Μανιατογιάννη, παρότι εμφανίζονται ως οι κατεξοχήν πολέμιοι του κυβερνώντος κόμματος, δεν τον ακολουθούν στην αυτοδιοικητική-αντικυβερνητική του ατζέντα, όπως στα θέματα της μεταφοράς των δημοσίων ακινήτων στο Υπερταμείο και των ιδιωτικών ακινήτων που διεκδικεί το ΥΠΟΙΚ.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button