Χαλάνδρι

“Πόρτα”σε ΝΔ-Αγαπητού απο Κρανίδη

Αφόρητες πιέσεις δέχεται ο Μάνος Κρανίδης από την ΝΔ, να στηρίξει στο β γύρο στο Χαλάνδρι την Κρίστυ Αγαπητού, αλλά βρήκε κλειστή την πόρτα της οικογένειάς του που εγγράφεται στον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο.

Με επιστολή της η μητέρα του Μάνου Κρανίδη ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους της παράταξης και διαχώρισε την θέση της παράταξης στον β´ γύρο σχετικά με την στήριξη στην Κρίστυ Αγαπητού, κάνοντας λόγο για αναλέητο και ανήθικο πόλεμο. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της κυρίας Πόπη Κρανίδη  στα social media και συγκεκριμένα στο fb.

“Ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν τον Μάνο Κρανιδη ,είτε με την υποψηφιότητα είτε με την ψήφο τους. Στήριξαν έναν Άξιο που με ήθος Αξιοπρέπεια, ουσία και δύναμη έδωσε τον Αγώνα του για το καλό του τόπου του το Χαλάνδρι. Δυστυχώς μετά το ανελέητο και ανήθικο πόλεμο που δέχτηκε το ποσοστό του δεν ήταν αυτό που άξιζε και έπρεπε.Τωρα μας εκλήπαρουν να τους στηρίξουμε . Καλά θα κάνουν να μην ενοχλούν την οικογένεια μου .Πάντα θα αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου μας το Χαλάνδρι”.

Show More

Related Articles

Back to top button