Γέρακας-Παλλήνη

Απάντηση Στεργίου – Καψάλη για το «Εκλογο δάνειο στα μουλωχτά»

¨Το «μουλωχτά» αφορά τον ίδιο τον κ. Παλαιοδήμο¨

΄Αμεση η απάντηση του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη, στον επικεφαλής του συνδυασμού «Πεντέλη 2020» Άγγελου Παλαιοδήμου, ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει πως το δάνειο ύψους 806.400 ευρώ που θα λάβει ο Δήμος Πεντέλης από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την αποπεράτωση του έργου της απομάκρυνσης των πυλώνων υπερυψηλής τάσης από τη Νέα Πεντέλη, πρόκειται για  ¨εκλογοδάνειο στα μουλωχτά¨ .

Αναλυτικά η απάντηση του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη αναφέρει :

«Δεν είχα κανένα σκοπό να σπαταλήσω άνευ λόγου χρόνο και μυαλό γιατί εκ των πραγμάτων δεν αξίζει. Πυροδότησε την ανάγκη μου να απαντήσω η λέξη ‘’μουλωχτά’’ που χρησιμοποίησε στο δημοσίευμά του ο Άγγελος Παλαιοδήμος. Του υπενθυμίζω ότι ο ίδιος στις 27 Νοεμβρίου 2012 σε δημοσίευμά του με τίτλο ‘’Ώρα να απαλλαγούμε από τους επαγγελματίες της αυτοδιοίκησης Δ. Στεργίου – Μ. Γραφάκο’’ αναφερόταν στο πρόσωπό μου με τα πλέον απαξιωτικά λόγια (Το δημοσίευμα στη διάθεση όποιου αναγνώστη το επιθυμεί) παρουσιάζοντας τραγική την κατάσταση στην Πεντέλη και εγκαταλελειμμένη παρά την 12ετή μου θητεία, χωρίς σχέδιο στα αποκαΐδια. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εκθειάζοντας το πρόσωπό μου ενετάχθη στο συνδυασμό ‘’Δημοτική Συμμαχία’’ με επικεφαλής τον υποφαινόμενο και έγινε γνωστός στην Πεντελική κοινωνία από θέσεις διοίκησης που του ανέθεσα αναγνωρίζοντας εκ των πραγμάτων την αξία της προσφοράς μου. Προφανώς και σε όλη αυτή του την διαδρομή δεν κατάλαβε ότι οι λέξεις μουλωχτά και συνδιοίκηση δεν λειτουργούν με τον Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη. Άλλωστε γι΄ αυτό και εγκατέλειψε το πλοίο.

Όσον αφορά το δάνειο των 806.400 ευρώ που το ΔΣ ενέκρινε ομόφωνα να παρθεί σε δύο του συνεδριάσεις γιατί εκτίμησε ορθά την προτεραιότητα της ανάγκης να αρπάξει την ευκαιρία των αδειοδοτήσεων χωρίς καθυστερήσεις και να διώξει τον καρκίνο πάνω από τα κεφάλια των συμπολιτών μας αυτός ‘’λάκισε’’ και δεν παρουσιάστηκε και στα δύο (2) συμβούλια διεκδικώντας τώρα την κριτική αλλά και την ψήφο του Δημότη που εγκατέλειψε. Περνάει και πάλι στα μουλωχτά βέβαια και τη δέσμευσή του στο πρόγραμμα εκλογής του 2014 με τον Συνδυασμό μου ‘’Μετακίνηση των πυλώνων υπερυψηλής τάσης της ΔΕΗ χωρίς οικονομική επιβάρυνση των πολιτών’’.

Του γνωρίζω συμβουλευτικά για τελευταία φορά γιατί εκ των πραγμάτων με το δημοσίευμα αυτό απαξιώνεται πλήρως και εύχομαι να το καταλάβουν και αυτοί που πρέπει, οι δημότες, ότι η πόλη έχει ανάγκη από ανθρώπους με λεβεντιά ήθος και ανθρωπιά. Τα νούμερα και εννοώ οι αριθμοί δεν αναδεικνύουν τους ηγέτες.

Για τον Πεντελιώτη που έχει τον καρκίνο πάνω από το κεφάλι του ο Δημήτρης Στεργίου θα έπαιρνε και θα πάρει όσα δάνεια χρειάζονται για να τον απαλλάξει. Άλλωστε ο ίδιος συμμετείχε στη λειτουργία του Δήμου κάτω από τις εντολές του Στεργίου και τη λειτουργία του κου Παπακωνσταντίνου που τον λοιδορεί, με αποτέλεσμα την απαλλαγή του Δήμου από χρέος των 14,5 εκ. € που υπήρχε όταν ανέλαβε η διοίκηση το 2011. Το «μουλωχτά» λοιπόν αφορά τον ίδιο που προσαρμόζει την πολιτική του λειτουργία μόνο στο συμφέρον του και όχι στα προβλήματα του τόπου και των ανθρώπων του και όταν είδε την ευκαιρία του «Κλεισθένη» την άρπαξε για να μπει σε συνδιαλλαγή που απ΄ ότι φαίνεται από τα παραπάνω την ξέρει καλά».

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close