Βριλήσσια

Ανακοίνωσε την υποψήφιοτητά του ο Ξένος Μανιατογιάννης

"Μοναδικό διακύβευμα των εκλογών τον Άνθρωπο και όχι τις κομματικές εξαρτήσεις"

Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για το δήμο, ο νυν δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης χθες κατά την ομιλία του στην κοπή της πίτας του δήμου, στο Πνευματικό Κέντρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, οι επικεφαλής των οποίων έκαναν σύντομο χαιρετισμό, πλήθος δημοτών και σύσσωμη η δημοτική Αρχή.

Ο δήμαρχος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο που έχει πραγματοποιηθεί την τελευταία 4ετια, ανανέωσε εκ νέου την υποψηφιότητά του και απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση συνεργασίας για μία πόλη βιώσιμη, αλληλέγγυα και φιλική προς όλους.

Ο κ. Μανιατογιάννης κάλεσε ‘όσους πιστεύουν στην ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση, ώστε η πόλη μας να είναι μια πόλη κοινωνικής αλληλεγγύης, μια πόλη παιδείας και πολιτισμού με μοναδικό διακύβευμα των εκλογών τον Άνθρωπο και όχι τις κομματικές εξαρτήσεις’ να αγωνιστούν μαζί για την επίλυση των προβλημάτων.

Ο κ. Μανιατογιάννης στο κλείσιμο της εκδήλωσης τόνισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα μείνουν πιστοί και απερίσπαστοι στους στόχους και στο όραμα που τους έφερε κοντά εξαρχής, ώστε τα Βριλήσσια να συνεχίσουν να αποτελούν έναν Δήμο δημιουργίας και κοινωνικής συνοχής με επίκεντρο τις ανάγκες της πόλης και των δημοτών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Πατέρας Αγησίλαος του Ιερού Ναού Αναλήψεως, ο οποίος τέλεσε και τον αγιασμό, ο Πατέρας Νικόλαος από το Ιερό Ναό των Δώδεκα Αποστόλων, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο πρώην υπουργός Τύπου Χρήστος Πρωτόπαππας, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών & πρώην δήμαρχος Αργύρης Ντινόπουλος, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Γ. Μανιάτης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Α.Βρούστης και Φ.Χρυσικός, ο επίτιμος δήμαρχος Ν.Παπαδόπουλος, οι πρώην δήμαρχοι Σ.Λώλας, ο πρώην κοινοτάρχης Α.Ράμφος, ο πρώην γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κ.Πανταζής, το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Ζαχαριάδης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι φορέων και σχολικών μονάδων, ο Πλοίαρχος Κ. Βλάχος και ο Πλωτάρχης Δ. Ριμενίδης από το Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ), ο διευθυντής των Σισμανογλείου-Φλέμινγκ-Παίδων Ε.Κουταλάς, ο αναπληρωτής διοικητής του Παίδων Πεντέλης Ε.Τριγώνης, ο αναπληρωτής διοικητής του Αμαλία Φλέμινγκ Ι.Μιχαλακούκος, ο Διευθυντής της β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Α.Φαλούκας και η πρώην Πρόεδρος των Κτιριακών Υποδομών ΚΤΥΠ Ι.Κοντούλη.

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close