Γέρακας-Παλλήνη

Ακόμη μία Δυνατή Υποψηφιότητα στον Συνδυασμό του Στεργίου Καψάλη.

Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Πεντέλης η επικεφαλής του Συνδυασμού “Δημοτική Συμμαχία” Δημήτρη Στεργίου Καψάλη και Τοπική Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κ. Μιλένα Μπαχαρνίκου και του έθεσε την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Συνδυασμό του.

Η κ. Μπαχαρνίκου δήλωσε τα εξής: «Μετά από πολύ σκέψη και με απόλυτη συνείδηση των πράξεών μου, αποφάσισα να προχωρήσω μπροστά, έμπρακτα, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Κατέληξα ότι ο μοναδικός Δήμαρχος με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής μέριμνας, με στοχευμένες και ουσιαστικές θέσεις είναι ο Δημήτρης Στεργίου Καψάλης. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο μοναδικός Συνδυασμός που φέρνει μόνο νίκες εδώ και 20 χρόνια. Μπαίνω κι εγώ στη μάχη για το καλό της πόλης μας προσφέροντας όλες μου τις δυνάμεις για να συμβάλω και εγώ σε μια ακόμα νικηφόρα πορεία ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης».

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στον Συνδυασμό και αμοιβαία ευχήθηκαν καλή επιτυχία και συνεργασία για τη νίκη που θα βοηθήσει τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close