Αγία Παρασκευή

Αγ. Παρασκευή: Πλήθος κόσμου στο 4ο καρναβάλι της πόλης

Χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν, χόρεψαν και διασκέδασαν στο εξαιρετικό Καρναβάλι που διοργάνωσε την Κυριακή 10/3 ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με τη συνεργασία της Σχολικής Κοινότητας, Συλλόγων, φορέων και πολιτών.

Η φετινή 4η μεγάλη Αποκριάτικη Γιορτή με σύμμαχο και τον υπέροχο ανοιξιάτικο καιρό ξεπέρασε σε συμμετοχή, κέφι, ρυθμό και φαντασία κάθε προηγούμενη. Το πολύχρωμο, κεφάτο και χαρούμενο πλήθος μικρών και μεγάλων πλημμύρησαν την Πλατεία Αι Γιάννη, την οδό Αγίου Ιωάννου και την Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής για πολλές ώρες.

Το καρναβάλι άρχισε στις 11:00πμ με συγκέντρωση των καρναβαλιστών στην Πλατεία Αι Γιάννη, όπου μοιράστηκαν στα παιδιά, σερπαντίνες, ντέφια, χαρτοπόλεμος κ.α. Από εκεί στις 12:15μμ ξεκίνησε η μεγάλη κατά μήκος της οδού Αγίου Ιωάννου τα πεζοδρόμια της οποίας είχαν κατακλυστεί από κόσμο που ήθελε να τη παρακολουθήσει. Άρματα, ομάδες, και μεταμφιεσμένοι και κόσμος που ακολουθούσε κατέληξαν στο θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας Αγίας Παρασκευής όπου τους περίμενε αποκριάτικο πάρτι με DJ τον Προκόπη Δούκα, χορό και κεράσματα για όλους.

Με δήλωση του στην ΕΡΤ, που κατέγραφε και μετέδωσε στιγμιότυπα από το καρναβάλι, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Π. Γκόνη, τους Συλλόγους, τα παιδιά των Σχολείων, τους Προσκόπους (1ο και 3ο Σύστημα Αγ. Παρασκευής) και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία της γιορτής όπως και τον κόσμο για την μεγάλη ανταπόκριση του.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close